Denis. Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 Salut PC TROUBLESHOTING,astazi am o intrebare legata de forumul meu IPB,cum pot sa schimb imaginea de la topicuri,de la SUBFORUMURI mai bine zis,in loc de cele 3 puncte sa pun eu ce imagine doresc,o poza sunt sigur ca va va ajuta foarte mult sa va dati seama despre ce vorbesc.Cum pot modifica acea imagine de la cele 3 puncte? http://imgur.com/NwIdaWr
+Kenzzo Posted January 28, 2016 Report Posted January 28, 2016 (edited) Intra in: FTP > Public_html > Forum > Public > style_images > Selectati tema si cauti: f_icon si f_icon_read o sa-ti dai seama pentru fiecare poza in parte ... f_icon e pentru mesajele ce inca nu au fost citite iar f_icon_read este pentru mesajele deja citite .. le poti modifica cum doresti tu.. Poti folosi si search s-a discutat de N ori.. bafta! Edited January 28, 2016 by Amon
mrjeleu Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 Poti folosi si hook-ul forum icons , dar si sfatul lui Amon este bun !
+Kenzzo Posted January 29, 2016 Report Posted January 29, 2016 El dorește acele imagini sã le schimbe/înlocuiascã' , Forum Icons e ceva mai mult... îți permite la fiecare indicativ al forumului sã alegi/setezi o alta imagine diferitã. Acum calea cea mai simplã și avantajoasã el o alege! Decizia îi aparține
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now