Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am un calculator vechi și mi-aș dori să îi fac un mic upgrade, să îi schimb placa video să mă pot juca jocuri cu FPS mai mare, am un procesor foarte OK. Deci să începem , am nevoie de ajutor cei care se pricep : 

Prima dată vă ofer cu niște date despre PC-ul meu : 

1.

ali1.png

2. ali2.png

3. ali3.png

Cred că sunt de ajuns pozele ,deci ce vreau eu este să schimb PLACA VIDEO ,dar nu știu ce să fac, adică ce placă să iau , sau dacă iau placa x îmi va merge, chiar am nevoie de ajutor. Trebuie să schimb placa de bază? Sau trebuie doar să îmi comand o placa video ? Aștept răspuns, vă mulțumesc frumos!:D

Semnaturile abuzive nu sunt permise.

• gaby changed the title to Schimbare placa video Amilo Desktop Pi3645A
Posted
18 hours ago, Artanis said:

Să înțeleg că e unitate desktop, sau laptop? Pe google când o caut îmi arată că e laptop. http://sciencespaces.com/notebooks/fujitsusiemens/fujitsu-siemens-amilo-desktop-pi3645a/11749/

E unitate desktop .

18 hours ago, GodsOtherHand said:

Ala nu e procesor 'foarte ok'.

Ce jocuri vrei? Jocurile noi n-or sa-ti mearga din cauza procesorului.

Ba ,este destul de bun procesorul . Placa video e slaba. 

Posted

OK, în primul rând, de ce buget dispui pentru placa video? Al doilea, ce putere are sursa de alimentare a PC-ului? Scrie pe ea dacă desfaci carcasa. Al treilea, procesorul e decent, nu e foarte bun. Pentru jocurile apărute dupa 2010-2011, ar fi bine să folosești un procesor Quad core.

Posted

Model placa de baza? Cu procesorul actual un GTX 750 TI e maximul la care te poti orienta.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted
3 hours ago, Artanis said:

OK, în primul rând, de ce buget dispui pentru placa video? Al doilea, ce putere are sursa de alimentare a PC-ului? Scrie pe ea dacă desfaci carcasa. Al treilea, procesorul e decent, nu e foarte bun. Pentru jocurile apărute dupa 2010-2011, ar fi bine să folosești un procesor Quad core.

Sincer as vrea doar sa prind 100 maxim fps pe CSGO, si buget cam 500-600 ron sau chiar mai mult, doar ca nu stiu daca imi va functiona,un prieten mi-a zis ca alt procesor nu merge pe aceasta placa de baza si nici alta placa video , nu ma pricep sincer , eu doar vreau sa stiu ce sa iau ,si sper sa mearga, daca vreti imi puteti da niste link-uri sa cumpar,si sursa mea e de 500 , deci ? Ma ajutati va rog, dar sa va ganditi inainte sa raspundeti va rog ,nu vreau sa dau bani si sa nu mearga, multumesc. 

Posted

un model la placa de baza ? poti insfaca un q6600 sh + gtx 750 ti + 2gb de RAM

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

O recomandare ar fi asta: Gigabyte nVidia GeForce GT 740 OC, 2048MB, GDDR5, 128bit, DAR e cam mare radiatorul și nu știu dacă îți va intra în slot pe placa de bază (pot fi alte componente ce nu te lasă s-o potrivești);

De asemenea, placa ta de bază e LGA 775, poți cumpăra un procesor Core2Quad folosit de pe OLX, dar costă undeva între 100-200 de lei (depinde de performanțe).

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted
On 1/29/2016 at 6:50 PM, GodsOtherHand said:

Daca vrei sa te contrazici cu mine cum ca un core2duo e bun pentru jocurile de acu, treaba ta. Da tot slab e procesorul. 

Cred ca nici Core 2 Duo nu e,vazusi Pentium Dual Core acolo...

Am eu la Desktop Core2Duo E8500 @3,16 Ghz.

Numai foarte ok in gaming nu e.

Tre' sa fie o placa din'aia monstru sa suplineasca.

Ceva gen: http://www.cel.ro/placi-video/2a_7

Posted
Just now, GodsOtherHand said:

:-?? (undei Courage?)

Nu stiu,Florin,il asteptam si eu sa ma rezolve cu asimptotele de la mate,n-am facut inca,si mi-au ramas 2-3 pe topic nerezolvate...

Posted

Am intrebat de 2 ori , modelul placii de baza? daca are chipset q45 se pune si un core 2 quad si scapa si de gatuire fata de 750 ti

Posted

Fă o poză plăcii de bază, exact cum stă în unitate dacă ai putea. Și SoDas te-a întrebat de 3 ori modelul plăcii tale de bază dacă îl știi. :)

Posted
1 hour ago, Artanis said:

Fă o poză plăcii de bază, exact cum stă în unitate dacă ai putea. Și SoDas te-a întrebat de 3 ori modelul plăcii tale de bază dacă îl știi. :)

Scuze dacă nu prea se vede bine  ,telefonul meu e cam învechit. Uite o poză , nu știu dacă se vede bine ,sau dacă asa trebuia să fac poza , dar dacă e spune-mi . 

LINK : 12666469_931869566898275_1205613948_n.jp

Posted

E bine făcută, doar că văd că ai doar un singur slot PCI-e (care e ocupat de placa video, cel mai probabil). S-ar potrivi acea placă GT 720, doar că nu știu cât de bine s-ar răcii, nu prea poate ”respira”, carcasa fiind foarte mică.

Și o recomandare: când ai timp, sau când te plictisești, demontează tot de pe placa de bază și curăță-le de praf cu o perie moale, nu cu aspirator sau cu alte soluții de curățat.

Posted
On 01.02.2016 at 11:03 PM, Artanis said:

E bine făcută, doar că văd că ai doar un singur slot PCI-e (care e ocupat de placa video, cel mai probabil). S-ar potrivi acea placă GT 720, doar că nu știu cât de bine s-ar răcii, nu prea poate ”respira”, carcasa fiind foarte mică.

Și o recomandare: când ai timp, sau când te plictisești, demontează tot de pe placa de bază și curăță-le de praf cu o perie moale, nu cu aspirator sau cu alte soluții de curățat.

Mersi fain, o sa cumpar un GT 720 ,sper sa-mi mearga ! 

Da o să curăț , numa eu dădeam la cineva să îmi facă ,  eu nu prea mă pricep Hardware, mi-e frică că nu  prea știu să scot și poate stric. Mersi oricum , să ai o zi faină , adminilor puteți da TC.

Mulțumesc @pctroubleshootig.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.