Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, acum 20 minute mi-a sărit RAM-ul la 89%, și nu mai scade. Calculatorul era deschis, eu mă uitam la televizor, deodată văd că se blochează, se schimbă bara de la windows + celelalte, nu mai erau negre ci albastre (http://i.imgur.com/DauOoFv.png).

Este ceva grav? Cum pot face să nu mai sară?

Aici aveți task manager : http://imgur.com/gQQGWDY
Aici aveți poza cu 89-90% : http://imgur.com/cgCGYCI 

Am închis Google Chrome, a scăzut la 20, l-am deschis e 30%

P.S: Nici acum nu mi-a scăzut... e 87%.

Posted
2 minutes ago, gaby said:

Asta e o problema software. Chrome in general este un mancator de RAM. Depinde ce faceai in browser. E posibil sa ai si ceva virusi sau programe nedorite.

Nu ca te-as contrazice,dar nu ziceau ei ca la ultimul update i-au potolit foamea?:))

Posted

Hm... dacă pentru ei 3GB ram e puțin...

2 hours ago, gaby said:

Asta e o problema software. Chrome in general este un mancator de RAM. Depinde ce faceai in browser. E posibil sa ai si ceva virusi sau programe nedorite.

Păi ce făceam.. aveam vreo 7-8 taburi deschise.... și hop deodată urcă ramu la 89... :))
Nu cred că am viruși sau  programe nedorite, nu folosesc antivirus dar știu ce descarc

Cred că mă dau pe alt browser... :D

Posted

Să zicem că vreau să-mi cumpăr o memorie tot de 8 GB, ce îmi recomandați? Vreau să fie ceva bun

Placa de bază: GIGABYTE GA-Z97-HD3
Procesor: Intel Haswell Refresh, Core i7 4790K 4.0GHz box
Sursă: Cooler Master GM Series G650M 650W
HDD: Seagate Barracuda 1TB, 7200rpm, 64MB, SATA 3 și mai am unul de 500GB dar nu știu cum se numea...

Cea pe care o am acum... nu știu nimic despre ea, cum pot vedea ce memorie am?

Posted

CPU-Z. Instaleazal si zica ala tot ce trebe

Vezi ca totusi e mai mult sa urmce la 2GB+ doar chrome. Virusi nu iei doar descarcand chestii, trebuie doar sa intrii pe un site si gata. Uitate ce extensii de chrome ai activate si dezactiveazale (gasesti pe net cum faci asta)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, știu că mă pot infecta întrând pe site-uri... sau să apăs pe video-uri tâmpite de pe facebook ce instalează extensii... mda
N-am cine știe ce extensii... 
- Adblock Plus
- Black and Red Theme for YouTube™
- Google Docs
- Google Docs Offline
- Google Sheets
- Google Slides
Toate sunt activate

Țin să precizez că în viitor o să-mi schimb placa video, are ceva?

Poza cu memoria:

Posted
2 hours ago, Gorkem said:

Am 8 GB de RAM, dar Chrome consuma 3GB...

Pai ce memorie îmi recomandați...?

Ai putea să-ți achiziționezi un kit 16 GB.

De ce vrei musai Chrome?

Posted

Dar 3gb nu e 89% din 8gb :)) Daca zici ca urca asa mult, alta aplicatie iti manca. Sigur ai alt soft cu bube.. uitate in task manager (cand e ramu incarcat, 90%)  si dai 'show tasks for all users'. Sar putea sa ai ceva ce ruleaza ca alt user, si deaia nuti aparea.

love is a verb
Love is a doing word

Posted
On 2 februarie 2016 at 8:42 AM, Terror said:

Ai putea să-ți achiziționezi un kit 16 GB.

De ce vrei musai Chrome?

Pentru că sunt obișnuit pe Chrome, și am multe salvate în bară (bookmark parcă?) & istoric.. parole salvate..

Păi vreau să-mi mai iau alt RAM tot de 8GB, dar vreau ceva mai bun, să am întotal16 GB.

Posted
2 hours ago, Gorkem said:

Pentru că sunt obișnuit pe Chrome, și am multe salvate în bară (bookmark parcă?) & istoric.. parole salvate..

Păi vreau să-mi mai iau alt RAM tot de 8GB, dar vreau ceva mai bun, să am întotal16 GB.

Uite,nu-i musai,dar,e recomandabil s-ai modulele de acelasi fel/kit.

Ori mai cumperi una exact ca placuta 'ceia,ori iti recomand un kit 16 GB (8x2).

Posted

Daca ai laptop, poti merge in magazin cu el sa testezi inainte de a cumpara.

DAca nu, cumpara de la un magazin unde are politica ok de returnare. De ex la pcgarage stiu ca poti returna daca nuti place, chiar daca piesa e 100% functionala.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.