Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna! Acesta e primul meu topic pe acest forum deci bine v-am gasit.

Sa trec la subiect: am descarcat un iso Windows 8 Enterprise de pe site-ul Microsoft pentru a-l instala pe un calculator pe 32 bit 2 G RAM. Problema este ca desteptul de mine a uitat ca am mai folosit contul pentru incercare 90 zile a Windows 8 iar aceasta a fost a doua oara. Windowsul s-a instalat dar il detecteaza ca expirat, ecranul se vede normal, nu e negru, si NU mai afiseaza pointerul de la mouse pe display si nu mai pot utiliza mouse-ul deloc. Sa fie oare din cauza ca au trecut perioada de 90 zile de incercare? Imi poate da cineva un rapuns util? Multumesc!

Posted

Salut, @Iuli2016! Dacă ai putea cum, intră în Control Panel, apoi accesează ”Mouse” (sau poate fi o subcategorie în”Hardware and Sound”, nu știu exact cum le ai organizate acolo, eu am Windows 10),caută ”Pointer Options” și încearcă să debifezi ”Hide cursor while typing” și bifează ”Show pointer location when pressing CTRL”. Poți face totul din tastatură. Dacă încă nu funcționează, uite un link cu mai multe soluții: http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-1656322/windows-mouse-cursor-disappearing.html

Sper să-ți fie de folos!

• Upvote 1
Posted
6 hours ago, Artanis said:

Salut, @Iuli2016! Dacă ai putea cum, intră în Control Panel, apoi accesează ”Mouse” (sau poate fi o subcategorie în”Hardware and Sound”, nu știu exact cum le ai organizate acolo, eu am Windows 10),caută ”Pointer Options” și încearcă să debifezi ”Hide cursor while typing” și bifează ”Show pointer location when pressing CTRL”. Poți face totul din tastatură. Dacă încă nu funcționează, uite un link cu mai multe soluții: http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-1656322/windows-mouse-cursor-disappearing.html

Sper să-ți fie de folos!

Artanis, mulțumesc mult! Am testat pe PC-ul propriu si pot face totul din tastatura. O sa aplic si pe calculatorul cu pricina. Multumesc inca o data!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.