Jump to content

Recommended Posts

Posted

De obicei caut pe nașul Google pareri înainte sa dau banii pe ceva.(Și vă recomand să faceți la fel) Despre Bluehost nu am cautat. Ca doar nah...e Bluehost, si Wordpress îi recomandă. Greșeala mea.

Am vrut hosting pentru un domeniu .com, mă interesa să instalez Wordpress pe el. Zis și făcut. Am văzut prețurile din lista apoi am comandat. Dar ce să vezi, cand colo prețul cu care m-au taxat era MAI MARE decat pretul afisat. Era afisat $4.95 pe luna si m-au taxat cu $5.95 pe luna. 12 luni $12 in plus. Am crezut ca poate am gresit eu si nu inteleg ceva, poate am bifat sau debifat un serviciu optional. Dar nu.

Am discutat cu suportul tehnic si au zis ca lor le afiseaza $5.95. Mi-au recomadat sa trimit email la serviciul de billing. Bine ca nu am trimis. De ce? Pentru ca am inteles ca baietii daca se plictisesc de tine iti marcheaza mailul ca spam. Si asta ar fi printre ultimele lucruri care m-ar incanta...sa ma trezesc ca emailurile pe care le trimit de pe adresa care o folosesc de atatia ani sa ajunga in spamul destinatarului. Am ras-cautat pe "Goagăl" și am găsit multe review-uri negative. Multe pățanii. Mă gândesc că poate nu au actualizat pretul pe site in EU sau nu stiu care e problema. In orice caz e problema lor.

Final: am cerut inchiderea contului si acum astept  si sa-mi de banutii inapoi (sunt in perioada aceea de 30 de zile).

A avut cineva de-aface cu ei?

• gaby changed the title to Experienta neplacuta cu Bluehost. Pareri?
Posted
On 03.02.2016 at 2:06 PM, gaby said:

In trecut am folosit atat HostGator.com cat si Bluehost.com. Eu nu am avut probleme de acest gen. Daca imi aduc bine aminte, desi pachetele erau mai mult decat generoase aveai tot felul de limitari hardware mai mult sa mai putin decente.

Da, si limitari. O limitare care tine de soft era din cate am vazut ca daca dezinstalai Wordpress nu mai aveai dreptul sa-l instalezi, ceva genul actiune ireversibila. O veste buna e ca mi-au inchis contul in urma solicitarii si au inapoiat banutii. Am lucrat cu HostGator pentru cineva, prea putin sa pot emite o concluzie ferma si obiectiva. Insa cat am lucrat a fost Ok.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.