Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare, am o problema cu topicurile / categoriile. Deci am instalat forumul si am back-up cu baza de date salvata recent, problema e ca nu pot incarca toata baza de date pentru ca sunt setari gresite facute in aia, am nevoie sa incarc doar forumurile si topicurile. Am incarcat cam tot ce am crezut eu ca trebuie adica tabelele: forums, topics, recent post si cam atat cred. Problema este ca de incarcat se incarca in baza de date, dar pe forum nu afiseaza decat o categorie si 2-3 forumuri / topicuri. Am uitat ceva sau ce trebuie facut care stie sa-mi zica. Multumesc !

Am uitat sa precizez, toata treaba am facut-o copiind dintr-o baza de date intralta.

Edited by JamalAlin

Posted

Am rezolvat problema. Am luat toate tabelele din baza de date mysql la rand si am copiat tot ce tinea de topicuri, forumurile, posturile, categoriile, accesele, gradele, etc. sunt multe. Acum merge puteti inchide topicul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.