RW.Robi Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Deci am o probleama la header niste "hackeri" nu au acces acp si imi dau tot redirect catre un alt site cum rezolv ? 1 1
SocialDisease Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Trist, recomand să te lași de viață. 4
RW.Robi Posted February 6, 2016 Author Report Posted February 6, 2016 On 2/6/2016 at 4:01 PM, SocialDisease said: Trist, recomand să te lași de viață. Expand El este unul din bulangii aia care baga redirect, doar ceva am pentru tine. Reveal hidden contents sugi pula cu toata familia ta si sa-ti trag muie tie si lu Donboo cand se deschide KroNix va fut in gura ca 7 zile va fac recalma pe forumul vostru gratuit merge-ti in pula mea de copi ratati.
+BebeGFX Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 On 2/6/2016 at 4:43 PM, RW.Robi said: El este unul din bulangii aia care baga redirect, doar ceva am pentru tine. Reveal hidden contents sugi pula cu toata familia ta si sa-ti trag muie tie si lu Donboo cand se deschide KroNix va fut in gura ca 7 zile va fac recalma pe forumul vostru gratuit merge-ti in pula mea de copi ratati. Expand Tu vezi ce scrii mai sus ? Du-te in ACP- List Admins si verifica acolo cine are si cine nu.
+Ezel.LCS Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 (edited) 3 posibilitati: 1)Au acces cum a zis bebe pe second group, fa-i ce a zis el. 2)Iti stiu parola de la baza de date si isi dau grade pe cont. 3) stiu parola de la contul tau. Edited February 6, 2016 by Ezel.LCS Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+d@niel Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 uitate in acest post, la ultima postare. Quote Expand
+Xep Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 (edited) acp > system > system > List Admins Iti arata acolo cine are acces acp . scz post, nu am vazut ca a postat si bebegfx aceas chestie.. Edited February 7, 2016 by Xep Skype: marianbl7
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now