RW.Robi Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Deci am o probleama la header niste "hackeri" nu au acces acp si imi dau tot redirect catre un alt site cum rezolv ? 1 1
SocialDisease Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Trist, recomand să te lași de viață. 4
RW.Robi Posted February 6, 2016 Author Report Posted February 6, 2016 40 minutes ago, SocialDisease said: Trist, recomand să te lași de viață. El este unul din bulangii aia care baga redirect, doar ceva am pentru tine. Spoiler sugi pula cu toata familia ta si sa-ti trag muie tie si lu Donboo cand se deschide KroNix va fut in gura ca 7 zile va fac recalma pe forumul vostru gratuit merge-ti in pula mea de copi ratati.
+BebeGFX Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 55 minutes ago, RW.Robi said: El este unul din bulangii aia care baga redirect, doar ceva am pentru tine. Hide contents sugi pula cu toata familia ta si sa-ti trag muie tie si lu Donboo cand se deschide KroNix va fut in gura ca 7 zile va fac recalma pe forumul vostru gratuit merge-ti in pula mea de copi ratati. Tu vezi ce scrii mai sus ? Du-te in ACP- List Admins si verifica acolo cine are si cine nu.
+Ezel.LCS Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 (edited) 3 posibilitati: 1)Au acces cum a zis bebe pe second group, fa-i ce a zis el. 2)Iti stiu parola de la baza de date si isi dau grade pe cont. 3) stiu parola de la contul tau. Edited February 6, 2016 by Ezel.LCS Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
+d@niel Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 uitate in acest post, la ultima postare. Quote
+Xep Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 (edited) acp > system > system > List Admins Iti arata acolo cine are acces acp . scz post, nu am vazut ca a postat si bebegfx aceas chestie.. Edited February 7, 2016 by Xep Skype: marianbl7
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now