Daniel. Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Vand Panel SAMP Imagini: http://imgur.com/a/hST68 Pret: 20e, plata paysafecard Contact: PM Pentru nelamuriri, detalii sau orice altceva, PM sau Reply.
RiNTH Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Wow frumos panel ca design.As vrea un demo poate poate.
Daniel. Posted February 6, 2016 Author Report Posted February 6, 2016 8 minutes ago, RiNTH said: Wow frumos panel ca design.As vrea un demo poate poate. Ai PM cu Demo.
ASU Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Interesant acest panel din poze chiar arata foarte bine. As dori un demo, de curand mi-am deschis un server de SA:MP, poate am sa-l cumpar.
Daniel. Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 7 hours ago, ASU said: Interesant acest panel din poze chiar arata foarte bine. As dori un demo, de curand mi-am deschis un server de SA:MP, poate am sa-l cumpar. Ai PM cu Demo. 7 hours ago, Lau ^_^ said: Prin demo il poate fura Mda.. Asta e. I-am dat PM cu Demo și primului care a dat reply.. L-a citit dar nu a mai dat nici un semn. Am mai postat un panel pe internet.. Unii s-au dat drept creatorii, alții l-au și vândut..
Daniel. Posted February 7, 2016 Author Report Posted February 7, 2016 3 minutes ago, AlexandruStefan said: Un demo? Ai primit PM.
Daniel. Posted February 9, 2016 Author Report Posted February 9, 2016 Nu mai cereți demo doar de dragul de a vedea designul sau pentru +1 ... Măcar de ați da un reply la acel PM după ce îl vedeți.
Daniel. Posted February 10, 2016 Author Report Posted February 10, 2016 Rog un moderator să închidă acest topic, nu mai vând nimic.
Recommended Posts