Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT,am si eu o intrebare si as vrea sa stiu daca totusi ma ajutati ca sa o pun in practoca.

Am un subforum de la Hostinger,wildlife-romania.esy.es/forum,acum am luat si un domeniu,wildliferomania.com si as vrea sa iau tot ce am acum pe forum,inclusiv tema si sa o pun pe wildliferomania.com,ma puteti ajuta va rog?

Posted
2 hours ago, Domnul_x said:

Cel mai simplu ar fii sq dai exporta la tema si la baza de date.

1.Cum fac asta,

2.apoi bag tema pe domeniu si gata ?Am tot din nou ?

Posted

Tema o poti lua frumos cu export si sa o descarci la tine in PC, apoi o pui pe forumul nou.

Baza de date faci backup. In cp de la host ai o optiune de backup,faci la baze de date apoi o urci pe forumul tau.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted
10 minutes ago, Ezel.LCS said:

Tema o poti lua frumos cu export si sa o descarci la tine in PC, apoi o pui pe forumul nou.

Baza de date faci backup. In cp de la host ai o optiune de backup,faci la baze de date apoi o urci pe forumul tau.

Da,asta am inteles,si daca bag alea pe forumul nou,tot ce am pe acesta de acum se baga pe cel nou? (wildliferomania.com)

Posted
22 hours ago, Denis. said:

1.Cum fac asta,

2.apoi bag tema pe domeniu si gata ?Am tot din nou ?

Pentru export temă 

AdminCP - Look & Feel - Manage skins sets & template - Import skin set. La Skin Import/Export selectezi export, si pe urma selectezi tema care vrei sa o salvezi

Pentru baza de date

numeforum.dot/cpanel sau link-ul catre cpanel de unde ai hostul - Backup / copii de rezerva - Descărcare copie de rezervă completă a site-ului / Download full backup of the site - generare copie de rezerva / generate fullbackup

Dupa ce ai terminat backup-ul o sa iti apara in FTP, backup-ul complet al forumul tau [ de aici vei avea nevoie doar de baza de date ] http://prntscr.com/a1c0vf

baNOO0H.png

Posted

Salut, dacă vrei chiar tot dute în ftp și tot ce e la wildlife-romania.esy.es/forum să iei tot ce e în public_html/forum și te duci la wildliferomania.com și te duci lafel în public_html și folder-ul /forum din wildlife-romania.esy.es să-l muți în wildliferomania! Enjoy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.