Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT,am si eu o intrebare si as vrea sa stiu daca totusi ma ajutati ca sa o pun in practoca.

Am un subforum de la Hostinger,wildlife-romania.esy.es/forum,acum am luat si un domeniu,wildliferomania.com si as vrea sa iau tot ce am acum pe forum,inclusiv tema si sa o pun pe wildliferomania.com,ma puteti ajuta va rog?

Posted

Tema o poti lua frumos cu export si sa o descarci la tine in PC, apoi o pui pe forumul nou.

Baza de date faci backup. In cp de la host ai o optiune de backup,faci la baze de date apoi o urci pe forumul tau.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted
  On 2/9/2016 at 9:59 AM, Ezel.LCS said:

Tema o poti lua frumos cu export si sa o descarci la tine in PC, apoi o pui pe forumul nou.

Baza de date faci backup. In cp de la host ai o optiune de backup,faci la baze de date apoi o urci pe forumul tau.

Expand  

Da,asta am inteles,si daca bag alea pe forumul nou,tot ce am pe acesta de acum se baga pe cel nou? (wildliferomania.com)

Posted
  On 2/9/2016 at 9:38 AM, Denis. said:

1.Cum fac asta,

2.apoi bag tema pe domeniu si gata ?Am tot din nou ?

Expand  

Pentru export temă 

AdminCP - Look & Feel - Manage skins sets & template - Import skin set. La Skin Import/Export selectezi export, si pe urma selectezi tema care vrei sa o salvezi

Pentru baza de date

numeforum.dot/cpanel sau link-ul catre cpanel de unde ai hostul - Backup / copii de rezerva - Descărcare copie de rezervă completă a site-ului / Download full backup of the site - generare copie de rezerva / generate fullbackup

Dupa ce ai terminat backup-ul o sa iti apara in FTP, backup-ul complet al forumul tau [ de aici vei avea nevoie doar de baza de date ] http://prntscr.com/a1c0vf

baNOO0H.png

Posted

Salut, dacă vrei chiar tot dute în ftp și tot ce e la wildlife-romania.esy.es/forum să iei tot ce e în public_html/forum și te duci la wildliferomania.com și te duci lafel în public_html și folder-ul /forum din wildlife-romania.esy.es să-l muți în wildliferomania! Enjoy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.