Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare! Placa video ATI Radeon HD3000 poate functiona cu un monitor ce are rezolutia de 1600x900?

Mai exact, am un monitor Acer G206HQL cu rezolutia de 1600x900, aceasta rezolutie nu este afisata in lista rezolutiilor a proprietatilor monitorului/desktopului. Cum e de facut in acest caz?

P.S. Am instalat driverele normal, ba chiar le-am reinstalat. Si plus am pus si Windows 10, nu a mers, acum stau cu Windows 7.

Posted

E procesor grafic integrat sau placa video dedicata? Am cautat putin pe Google si in mare parte imi arata ca e procesor grafic integrat.

Dar, oricum ar fi, in mod normal ar trebui sa recunoasca rezolutiile suportate de monitorul in cauza de-n data ce il conectezi. Sigur ai folosit driver de pe site-ul oficial?

Posted
2 hours ago, Artanis said:

E procesor grafic integrat sau placa video dedicata? Am cautat putin pe Google si in mare parte imi arata ca e procesor grafic integrat.

Dar, oricum ar fi, in mod normal ar trebui sa recunoasca rezolutiile suportate de monitorul in cauza de-n data ce il conectezi. Sigur ai folosit driver de pe site-ul oficial?

Da! Am pus cu AMD/ATI Driver detector de la site-ul oficial. Si oricum nu imi apare in lista rezolutia. Am pus chiar si driverul de la monitor. Dar oricum nu imi arata.

• gaby changed the title to ATI Radeon HD3000 suporta rezolutia 1600x900?
Posted

Probabil acel chipset nu suporta rezolutii "HD+"

Daca poti, incearca sa schimbi rezolutia pe 1280 x 720. Daca nu merge, incearca sa conectezi un monitor obisnuit 4:3 si seteaza-l la rezolutia 1280 x 1024. Cum a zis si @gaby, acel chipset e destul de vechi.

• Upvote 1
Posted

Ai putea lua in considerare achizitionarea unei placi video dedicate. Ca de exemplu: AMD Radeon HD 5450 - 1024MB, DDR3, 64bit, HDMI, DVI, VGA, Silent Cooling. Alegerea a fost facuta strict din punct de vedere al pretului (cea mai ieftina) si din punct de vedere al cerintelor stiute pana in acest moment (sa suporte 1600x900 - rezolutia maxima fiind 2560x1600).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.