Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am un site ce are pe el un blog si un forum, si din punctul meu de vedere indeplinesc toata conditile cerute de Google Adsense. Totusi, de fiecare data cand trimit cererea mi-o resping si mi se spune asta:

As mentioned in our welcome email, we conduct a second review of your AdSense application once AdSense code is placed on your site(s). As a result of this review, we have disapproved your account for the following violation(s):

We did not approve your application for the reasons listed below

Site-ul nu respectă politicile Google: solicitarea AdSense nu poate fi aprobată momentan. Aceasta se datorează motivelor enumerate mai jos sau unor alte motive enumerate în politicile de produs. Vă recomandăm să examinați informațiile furnizate mai jos și să efectuați modificările necesare pe site.

• trebuie să îmbunătăți experiența de utilizare a site-ului. - Pentru a asigura o bună experiență pentru utilizatori și agenții de publicitate, editorii care participă la programul AdSense trebuie să respecte Regulamentul pentru webmasteri privind calitatea. Aceste indicații oferă mai multe sfaturi pentru a vă ajuta să oferiți o experiență pozitivă pentru utilizatori. De asemenea, veți găsi mai multe informații utile în acest articol de pe blogul AdSense, care pune în evidență cinci principii referitoare la experiența utilizatorilor. Aplicarea acestor principii vă va ajuta să oferiți o experiență excelentă utilizatorilor de pe site.
  • site-ul este unul de discuții și nu este acceptat de politica noastră. - Editorilor li se recomandă să testeze diferite destinații de plasare a anunțurilor și formate de anunțuri. Cu toate acestea, după cum se menționează în politicile de produs, editorii AdSense nu au voie să plaseze niciun cod de anunț, casete de căutare sau rezultate de căutare în programe de discuții. Aici sunt incluse mesajele instantanee, site-urile de discuții și alte pagini care au conținut dinamic.
  • trebuie să eliminați întregul conținut care încurajează încălcarea politicilor de produs Google. - Editorii nu au dreptul să pună la dispoziția utilizatorilor moduri de a eluda politicile serviciilor Google, de exemplu: să le permită utilizatorilor să descarce videoclipuri YouTube sau să încurajeze încălcarea politicilor Google AdSense. Mai mult, editorii nu au dreptul să utilizeze caracteristicile de marcă Google, cum ar fi sigle, capturi de ecran sau alte caracteristici distinctive, fără permisiunea noastră explicită. Pentru mai multe informații, consultați politicile de conținut.
  • site-ul se ocupă cu vânzarea și distribuirea de referate. - Suntem bucuroși să vedem site-urile editorilor noștri pline de conținut util și informativ; cu toate acestea, după cum se menționează în politicile de conținut, vânzarea sau distribuirea de referate sau orice alt conținut care este ilegal, promovează activități ilegale sau încalcă drepturile legale ale altor persoane, nu este permisă.

Ce as mai putea sa fac? Continut am, trafic am, vechime am 2-3 luni. Daca vreti sa va uitati peste site sa-mi spuneti ce nu ar fi inregula, acesta este: tunned.ro

Multumesc frumos!

• 1 month later...
Posted

Bun, deci au trecut aproximativ 2 luni de cand am postat topicul asta! Intre timp am scris 88 de articole de calitate si unice pe blog, dar tot imi respinge cererea!

http://tunned.ro spuneti-mi si voi ce sa mai fac ca m-a distrus...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.