Jump to content

Recommended Posts

Posted

Îți recomand, totuși, să mai arunci o privire din când în când la el, ar putea fi ceva temporar. Ca să nu deschizi mereu carcasa, folosește progrămelul ăsta: https://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/. Îți indică temperaturi, viteze, voltaj, dar și rotațiile ventilatorului plăcii video. Dacă observi că ceva nu e în regulă, știi unde ne găsești. :D 

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted (edited)
On ‎2‎/‎17‎/‎2016 at 6:11 AM, Artanis said:

Daca nu iti merge cu programul, ar putea fi o problema de la alimentare (de la sursa in sine, mai exact), in sensul ca acei 6 pini nu transmit suficienta putere (sub 5 volti), si trebuie ceva peste 5 volti pentru ventilator.

Mi-am luat azi sursa noua corsair de 550 W...Jocurile imi merg foarte bine(high-ultra) dar placa video se incalzeste prea tare,adica intre 70-80 grade

Ce as putea sa fac sa nu se mai incalzeasca asa de mult?Daca nu pot face nimic,cam cat timp m-ar tine placa video la o asemenea temperatura? PS: Cand nu ma joc temperatura este de 30-40 grade

Edited by FuRoNY
Posted

Eu zic că până în 80 de grade e în regulă, asta dacă te joci câteva ore bune, trebuie să-ți faci griji dacă sare de 90.

În mare, ar putea fi de vină carcasa PC-ului în sine, nu e destul de ventilată.

Ce ai putea face pentru o răcire mai bună:

Doar că va trebui să-l cureți ceva mai des de praf.

• Upvote 1
Posted

Poti te rog sa imi dai si mie link de unde pot sa iau toate chestiilea alea? adica forma cu care taie carcasa in forma de cerc si chestiile alea negre din cauciuc de le baga in gaurile de le-o facut in carcasa ca sa bage suruburile si chestia de o lipit-o in jurul cercului

Posted

decat sa te chinui si sa iei multe chesti sa dai mai multi bani pe asa ceva numai bine iei tu o dasta: Zalman Z3 Plus White? filtre de praf incluse,4 ventilatoare incluse(mai poti pune tu inca 1 daca vrei) 360mm max lungimea GPU si 160mm inaltime cooler procesor,poze si descrierea ei mai bine o sa vezi la linkul care t-i l-am pus la 177 de lei mi se pare chiar buna dar daca nu iti place culoare nu-i nimic mai e si pe full negru...

Posted

Acea formă se cheamă ”carotă”, dacă prin zona în care locuiești ai vreun bazar, ceva, se găsesc acolo, prețul cred că diferă în funcție de mărime și din ce material e făcut, dar nu cred că sare de 40-50 de lei. Și tu nu trebuie să folosești neapărat acele garnituri de cauciuc ca în clip, doar ai nevoie de o carotă, un burghiu, un grilaj pentru ventilator și ventilatorul în sine. Dacă e să cumperi un ventilator, șuruburile cred că vin o dată cu el.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.