Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, și-a luat maicămea un laptop de pe net și are windows xp pe el , aș vrea să-i pun windows 7 dar când intru în bios să dau comanda la CD-ul cu Windows nu-mi dă voie.

Nu dă nici o eroare nimic, pur și simplu nu merge să dau comanda aceea.

Am auzit câ e de la baterie și trebuie resetat biosul așa e?

Ca să nu fac asta este vreo altă metodă pentru a rezolva problema?

a lot of bla bla bla...

Posted

Nu m-am explicat bine.

Deschid pc-ul , dau f2 să intre în bios , mă duc la boot menu , și când dau enter pe cd-ul cu windows nu se întâmplă nimic , ar trebuii să înceapă instalarea windowsului dar nimic.

a lot of bla bla bla...

Posted

La cum ai precizat tu, se intelege ca instalarea trebuie sa inceapa imediat ce setezi BIOS-ul, dar nu e asa.

Dupa ce faci setarea in BIOS spusa de Gaby mai sus, (first boot device CD/DVD, second boot device HDD), apesi F10 sa salvezi setarile si sa iesi. Cand buteaza laptopul, o sa afiseze un text de genul "Press any key to boot from CD/DVD", atunci apesi o tasta la intamplare si in mod normal ar trebui sa inceapa procesul de instalare a Windows-ului. Daca nu, discul nu e butabil, ori e prea uzat/zgariat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.