Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCTROUBLESHOOTING, am si eu o intrebare  

http://i.imgur.com/9cD5Iik.png

si vreau sa apara in partea dreapta unde apare cine o postat...scrie moderator..vrea sa apara si grupul secundar...Deci sa fie Moderator si grupul secundar care il are de exemplu designer..Se poate face? daca stie cineva sa ma ajute va rog...

• 1 year later...
Posted

Vezi ca in dreptul hook-ului ai un "X" care il trece pe Disabled, un creion care ii da edit si o sagetica indreptata in jos, apasa acea sageata, selecteaza "Edit settings" apoi selecteaza toate grupurile existente la "Allowed Groups" si seteaza Yes la "Enable Mod".

Sper ca te-am ajutat!

Posted
3 minutes ago, JulianARTGFX said:

Vezi ca in dreptul hook-ului ai un "X" care il trece pe Disabled, un creion care ii da edit si o sagetica indreptata in jos, apasa acea sageata, selecteaza "Edit settings" apoi selecteaza toate grupurile existente la "Allowed Groups" si seteaza Yes la "Enable Mod".

Sper ca te-am ajutat!

2016  , au trecut aproape 2 ani , de ce mai dezgropati topicurile ? :MemePlease:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.