Jump to content

Gigabyte Ma78gm-s2h


Cjb

Recommended Posts

Gigabyte anunta lansarea modelului GA-MA78GM-S2H cu chipset AMD 780G, prima solutie cu grafica integrata DirectX10 pentru platforma AM2+, care dezvolta performante.

Bazata pe chipsetul AMD 780G, placa de baza ofera suport suficient pentru seria de procesoare AMD AM2 Athlon64, ca si pentru ultima serie AM2+ Phenom, caracterizata prin latenta redusa si latime de banda marita (5200MT/s) Hyper Transport 3.0.

In inima placii de baza sta chipsetul grafic integrat ATI RadeonHD 3200 cu suport grafic DirectX10, caracterizat prin detalii realiste ce genereaza o experienta vizuala deosebita. Caracterizata prin performante grafice IGP, cu un scor de 3DMark06 din 1500 sau chiar mai mare, MA78GM-S2H genereaza o experienta multimedia high definition. Pe langa suportul pentru tehnologia HD ATI Avivo ce ofera o redare fluenta a fisierelor video, placa permite redarea continutului Blu-Ray HD cu suport pentru tehnologia inovatoare ATI UVD, care ofera imagini si redare video de o calitate deosebita cu un consum redus de energie.

Placa de baza GIGABYTE GA-MA78GM-S2H este echipata cu o interfata grafica aditionala PCI-E 2.0 x16, care suporta tehnologia revolutionara ATI Hybrid Graphics, permitand utilizatorilor sa suplimenteze puterea procesorului grafic integrat ATI Radeon HD 3200, prin adaugarea unei placi video separate pentru a obtine atat performante deosebite In jocuri, cat si productivitate si eficienta energetica.

Tehnologia ATI Hybrid Graphics:

ATI Hybrid CrossFireX

Ambele carduri video sunt integrate si concepute sa lucreze simultan pentru a obtine Impreuna performante grafice 3D cu pana la 70% mai bune, generand schimbari ale campului de imagine mult mai rapide ce conduc jocul spre un nivel superior, cu seriile ATI Radeon HD 2400 si 3400 ale ATI Hybrid CrossFireX certificate de cardurile grafice.

ATI SurroundVIew

Permite conectarea a 4 sau mai multor monitoare, prin atasarea unui card video discret, ce permite utilizatorilor sa-si maximizeze productivitatea.

ATI PowerPlay

Administrarea corecta a energiei permite profilelor de salvare a energiei sa reduca consumul de energie cand procesorul grafic este inactiv sau functioneaza la capacitate minima, pentru a reduce zgomotul si temperatura ventilatorului.

In completarea acestor caracteristici vine interfata integrata DVI/HDMI cu HDCP; placa este echipata cu codecul audio high-definition 7.1 + 2 Realtek ALC889A, al carui regulator de sunet pentru 106dB reduce semnificativ zgomotul In timpul transmisiei semnalului. Datorita tehnologiei Full Rate Lossless Audio pentru Blu-ray HD media, placa ofera o experienta speciala In home theather.

De asemenea, GA-MA78GM-S2H dispune de componente de o calitate superioara, cum ar fi Condensatorii Solizi cu design specific pentru CPU VRM, care ofera sistemului stabilitate si siguranta in exploatare.

sursa: pcworld.com

134571ur1.jpg

" N-am, pleacă ! "

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.