Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut!Am vrut sa bag tema Carbon Orange pe forum si imi da eroarea asta:

Fatal error: Call to undefined method IPSLib::haveAppsWithLike() in /home/u434208732/public_html/cache/skin_cache/cacheid_5/skin_global.php on line 174

La fel imi da la fiecare tema care am bagat-o....Ce pot sa-i fac??!?

EDIT:E 3.3.4

Edited by ElectroBytu

Posted

Tema nu se introduce in FTP,aceasta se introduce din acp.Intri la:

Look&Feel>>apesi pe butonul ,,Import Skin,,>>Dai click pe alege fisierul la ,,Import Skin Set,, si selectezi carbon-orange.xml.gz sau cum ai tu>>Acum te duci la ,,Import Image Set,este mai jos de ,,Import Skin Set,, si dai pe alege fisierul,apoi te duci unde ai ,,images-carbon-orange.xml.gz,, si o selectezi,apoi apesi pe Import Image Set si pe Import Skin Set(mai sus)

P.S:Daca ai IPB 3.3.4 s-ar putea ca tema sa foloseasca o alta versiune de IPB si cred ca de aia,dar tema nu se baga in FTP din ce stiu eu,poate tema ta e disponibila pentru IPB 3.4.5 sau ceva de genu,multa bafta ;)

Posted
6 minutes ago, Denis. said:

Tema nu se introduce in FTP,aceasta se introduce din acp.Intri la:

Look&Feel>>apesi pe butonul ,,Import Skin,,>>Dai click pe alege fisierul la ,,Import Skin Set,, si selectezi carbon-orange.xml.gz sau cum ai tu>>Acum te duci la ,,Import Image Set,este mai jos de ,,Import Skin Set,, si dai pe alege fisierul,apoi te duci unde ai ,,images-carbon-orange.xml.gz,, si o selectezi,apoi apesi pe Import Image Set si pe Import Skin Set(mai sus)

Asa am facut si tot asa da.....Nu stiu ce Dumnezeu are....

Posted
5 minutes ago, ElectroBytu said:

Nu merge linku

Ba da,mie imi merge,dar mai bine baga ipb 3.4.6 si baga tema Carbon Blue ;) eu am un forum,ieri l-am deschis din care fac sv de cs,uitate si vezi daca iti place 

goldcs.tk/forum

Posted (edited)
16 minutes ago, Denis. said:

Ba da,mie imi merge,dar mai bine baga ipb 3.4.6 si baga tema Carbon Blue ;) eu am un forum,ieri l-am deschis din care fac sv de cs,uitate si vezi daca iti place 

goldcs.tk/forum

Eu am comunitate cu server de SAMP poate facem parteneriat ceva.Dar ce e in fisierele alea cu psd???ca nu stiu ce sa fac cu ele

EDIT:Am pus Carbon Blue si merge.Merci.

Puteti da T/C

Edited by ElectroBytu
Posted
7 minutes ago, ElectroBytu said:

Eu am comunitate cu server de SAMP poate facem parteneriat ceva.Dar ce e in fisierele alea cu psd???ca nu stiu ce sa fac cu ele

EDIT:Am pus Carbon Blue si merge.Merci.

Puteti da T/C

Cu psd nu ai treaba,vedem poate facem ceva frumos,tinem legatura pe skype/Y!M daca vrei ;)

Y!M:denis.mario12@yahoo.com

Posted
10 hours ago, Denis. said:

Cu psd nu ai treaba,vedem poate facem ceva frumos,tinem legatura pe skype/Y!M daca vrei ;)

Y!M:denis.mario12@yahoo.com

Sa dai accept skype ca ti-am dat cerere

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.