Jump to content

Problema software sau cu ramii si placa video?

Recommended Posts

Posted

Salut, am o problema, sper sa ma poate ajuta cineva. Am reinstalat windows-ul si era pe 64 bit, cel putin asa zicea, iar calculatorul tot x64 bit arata, dar totusi el ruleaza x32 bit. Iar acum vine problema: 
Pai, eu folosesc calculatorul doar la league of legends, si rulam okey 100 fps normal si cand erau sa fie lag, scadea la 40
Dar acum nu stiu de ce , nu vrea sa mai mearga de loc sta constant la 12 fps. Si tot face fite, ba odata arata 1 GB ram, odata arata 2 GB ram. Si placa video la fel, odata e 1257, odata e 712.... Ce poate sa fie? nu este de la sursa....
S-ar putea sa fie si windows-ul de vina?

Posted

Care-i memoria totală RAM care o ai în momentul ăsta în calculator? Dacă e sub 4 GB, trebuie să folosești Windows x86 (sau pe 32 biți), dacă ai peste 4, trebuie să folosești Windows x64. Momentan, îți recomand să folosești Windows 7 pentru jucat, indiferent dacă ai sub sau peste 4 GB de RAM.

Și zi-ne și ce placă video ai? Progrămelul ăsta îți indică tot ce ai nevoie să știi despre ea: GPU-Z

Posted
Just now, Artanis said:

Care-i memoria totală RAM care o ai în momentul ăsta în calculator? Dacă e sub 4 GB, trebuie să folosești Windows x86 (sau pe 32 biți),

Nu e adevarat. Poti sa pui x64 si daca ai 2-3GB, E OK. 

love is a verb
Love is a doing word

Posted
3 minutes ago, GodsOtherHand said:

Poti sa pui x64 si daca ai 2-3GB, E OK.

Știu că poate rula x64 și cu mai puțin de 4 GB, dar la o utilizare intensivă, nu prea dă randament, mai ales în cazul lui, unde placa video mai ”fură” din RAM.

• gaby changed the title to Problema software sau cu ramii si placa video?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.