Jump to content

Nou Intrat Pe Piata Memoriilor Ssd


PAUL-XX

Recommended Posts

ocz_ssd.jpg

Cei pasionati de brandul OCZ, care s-a facut prima data remarcat pentru memoriile pe care le produceau, si care acum au inceput sa produca mult mai multe componente de calculator, pot avea de la aceasta firma si solutia de stocare care sa fie inglobata in laptopul pe care si-l vor cumpara.

De aceasta data OCZ si-au facut intrarea pe piata de stocare reprezentata de SSD, prin lansarea a doua modele de drive-uri cu capacitati de 32Gb si de 64 de Gb.

SSD-urile care vor fi puse in vanzare cat de curand beneficiaza de viteze de screre/citire net superioare altor solutii prezente pe piata insa nici preturile lor nu vor fi neglijabile.

Pentru un drive de 32 respectiv 64Gb de memorie, cu viteze de citire de 120Mb/s si de scriere 100Mb/s se vor plati nu mai putin de 599 de dolari americani, respective 1099 de dolari.

Interfata pe care se vor conecta este SATA II, insa sunt zvonuri cum ca aceste modele anuntate de OCZ sunt de fapt produse de Samsung si poarta numai firma celor de la OCZ insa pana la urma nici nu mai conteaza de cine sunt produse atata timp cat avem sumele de bani cerute pentru ele.

Sursa: Hit.ro

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.