Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, D@rkN3Ss said:

Ce parere sa am ? majoritatea elementelor sunt de pe net , daca vroiai ceva simplu baga-i defection si gata .

Tu chiar n-ai minte? Orice forum are "majoritatea elementelor de pe net" incearca sa faci si tu ce am facut eu si gata

Posted
3 hours ago, EuNic said:

Tu chiar n-ai minte? Orice forum are "majoritatea elementelor de pe net" incearca sa faci si tu ce am facut eu si gata

10 minute , nici atata  , nu ma provoaca-ma :)))

Posted

Per total, arată bine, interfață simplă, ușor de umblat pe ea. Cred că mai pe nimeni nu interesează ce elemente se folosesc în crearea unui forum când se înscriu, sau de la cine sunt luate, doar să nu copii tot în stil barbar, sau să plagiezi tema altui forum. Oricum vor interveni modificări mai mult ca sigur, pe viitor, dacă ai de gând să te ții de el ceva ani buni.

Posted
25 minutes ago, Artanis said:

Per total, arată bine, interfață simplă, ușor de umblat pe ea. Cred că mai pe nimeni nu interesează ce elemente se folosesc în crearea unui forum când se înscriu, sau de la cine sunt luate, doar să nu copii tot în stil barbar, sau să plagiezi tema altui forum. Oricum vor interveni modificări mai mult ca sigur, pe viitor, dacă ai de gând să te ții de el ceva ani buni.

Da oricum modificari mai mari vor fi multumesc 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.