Jump to content

EuNic

Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EuNic's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-3

Reputation

 1. Ce sa zic, tu @Kristi Kristiann Daniczi esti un mare,mare,mare expert al ipb-ului si tu @Gorkem esti cel,cel,cel mai mare destept al pamantului si gata
 2. Esti atat de prost incat esti facut pt. alocatie
 3. Inchideti va rog topicul am sa revin cu un alt topic tot cu o tema deflection editata de mine mai frumoasa daca ziceti ca e urata!
 4. Salut! Ai aici download-ul si ai si un tutorial acolo
 5. Ca sa pui un backup iti trebuie si baza de date la el.. daca vrei sa te ajut sa-ti pui backup-ul cauta-ma la ozgean2001@yahoo.com
 6. Salut cauta in ipb_styles.css
 7. Vezi de treaba ca tema de la el e mai misto ca temele tale care le-ai facut pe procstrike si altele..
 8. Eu te-am inteles dar postezi nu mai tampenii.. nu-ti place numai comenta si gata!
 9. Daca nu stii nimic nu te baga zis "expertu' ipb-ului" ca nu stii mai bine ca mine ca nu e domeniul tau ci al meu si vezi numai posta aiurea ca oricum tot ce postezi tu aici postezi degeaba si am avut peste 1000 de membrii nu 300 de membrii ca 300 de membrii am facut intr-o sapt. da' ce sa stii tu te rog nu te mai baga aiurea !
 10. Salut! Asta nu e nicio comunitate care sa inschis/redeschis! Comunitatea aceasta este din luna Ianuarie! L-am pus pe offline vreo 2-3 saptamani deoarece nu aveam timp din cauza liceului sa ma ocup de el! Am strans peste 1000 de membrii si am pierdut backup-ul sa-ti spun si tie nu era inchis deci nu comenta aiurea si nu mai fa post pt. +1 ca iei -1
 11. Era mai frumoasa inainte si nu vad nimic special la ea ..
 12. Tema e buna si e foarte bine editata si inca continua sa editezi la el nu te lua dupa toti zis "expertii" fa ce-ti place, dar alege si tu o culoare cum e albastru sau rosu! Haha ce sa zic despre tine @Sebastian C. esti expertu' zis "ipb-ului" omu a inceput bine cu tema si sper ca se termina tot cu bine, problema e ca a amestecat culorile atat ce vedeti prost la tema inafara de culorile amestecate? Lasa ca si-a dat omu' seama si o sa bage doar o culoare atat si numai comentati aiurea si prost toti zis "expertii ipb-ului"
 13. Mersi frumos! Mai astept si alte pareri
 14. Salutare PCT! Vreau sa-mi dati o parere temei de pe darkgaming.ro/forum este editata de mine e deflection editat de mine si vreau sa-mi spuneti daca am facut ceva bun sau urat multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.