Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , am tot cautat problema asta si nu am gasit un raspuns la ea , sa incep cu incepul:

Am tema "Brave" . versiune IPB 3.4.6 si am urmatoarea problema.

Tin sa spun ca am incercat si chestia cu "easy logo changer" , am modificat si defaultHeader. In ipb_styles.css  nu am gasit nimic.

Este vorba de background-u (banner) incercuit de mine cu albastru in ScreenShot-ul de jos , dupa ce am modificat in defaulHeader a aparut cum se vede in ScreenShot.

Am galetusa aceea incercuita cu rosu care nu o gasesc nicaieri , in care sunt 3 background-uri care stau peste banner-ul pus de mine cu camionul "SCANIA".

Eu am nevoie sa gasesc galetusa acea cu cele 3 background-uri si sa o sterg sa nu-mi mai apara peste banner.

Cine are idee unde se afla , ii sunt recunoscator.

Multumesc.

aEPEgeH.png

Posted

Se afla in FTP - public - style_image - setu de imagini de la tema respectiva - aici trebuie sa fie ceva cu background sau ceva de genu pnm, trebuie sa fie un folder acolo.

Posted
33 minutes ago, BebeGFX said:

Se afla in FTP - public - style_image - setu de imagini de la tema respectiva - aici trebuie sa fie ceva cu background sau ceva de genu pnm, trebuie sa fie un folder acolo.

Am cautat si acolo , am gasit , am modificat si nimic , tot la fel apar.

Posted
On 3/20/2016 at 11:45 AM, DeNyS. said:

AdminCP \ Look & Feel \ Tema \ ipb_styles.css \ #branding, incearca de aici.

Pai in #branding am modificat acum de se vede jumate banner-ul meu , jumate original-ul la tema , eu vreau sa scot galetusa aia cu tot cu bg ca imi sta peste banner.

Posted

Găletușa aia, nu știu sigur, caută in globalTemplate sau boardIndex, vezi ce găsești. Știu că am făcut chestia asta in IPB 4.X cu tema Carbon. Mă rog, nu știu sigur de unde, incearcă.

Posted

Am mai raspuns eu odata la aceasi intrebare postata de tine, dar vad ca sa sters .... 

Global template>> cauta 

<div id='branding_right'>

Sterge codul de mai sus.

Posted
17 minutes ago, Ionut. said:

Am sters ce mi-ai spus , uite rezultatul:

bcQ6kKT.png

gZ1ioew.png

sterge si   <div id='branding_left'> si pune poza sa vedem ce a iesit. 

Posted
8 minutes ago, Ionut. said:

Asa trebuie sa fie normal

Aje7t0D.png

2xbArsa.png

Eu am nevoie sa gasesc galetusa acea cu cele 3 background-uri si sa o sterg sa nu-mi mai apara peste banner.  

Nu tu ai postat ........ Inseamna ca nu sti ce vrei, eu te-am ajutat sa nu mai apara acele imagini peste poza adaugata de tine, dar vad ca nu e bine. Alta data fi explicit. Bafta eu nu iti mai raspund. 

Posted
19 minutes ago, Ionut. said:

Iti multumesc ca m-ai ajutat , am zis sa ma ajutati sa nu-mi mai apara acele imagini. Dar mi-sa dezordonat barile..

Inca o sansa .... 

lasa link de la forum, ce bari nu apar cum trebuie.

Posted
On 3/31/2016 at 5:19 PM, Ionut. said:

up

Salut,

Du-te în

AdminCP > Look & Feel > Skin Set (tema ta) > Templates > skin_platform_global > background_picker

Șterge tot ce se află în acel fișier și apasă butonul 

Save

Rezultat: http://prntscr.com/amvuti

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.