Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor.

Doresc sa va prezint comunitatea www.avgamers.com in speranta de a primi sugestii si/sau critici pentru ca feedback-ul este important. Se accepta orice fel de parere atat despre design cat si despre continut. La inceputul saptamanii viitoare vom lasa cea de a 2 a tema, bineinteles realizata de Crs :) O zi buna tuturor

Posted

Tema arata foarte bine, stie Cristian ce stie mereu mi-au placut temele facute de el (si temele facute de el pentru mine au fost unele dintre cele mai copiate, dar nah nu asta conteaza). Vad ca incerci sa te bazezi mai mult pe engleza, daca e asa, vorbeste cu staff-ul sa faceti voi posturile in engleza nu sa asteptati dupa membri. Sau poti folosi ce are freakz de traduce automat tot, e o idee geniala.

• Upvote 1
Posted
2 hours ago, f l o r i n said:

Tema arata foarte bine, stie Cristian ce stie mereu mi-au placut temele facute de el (si temele facute de el pentru mine au fost unele dintre cele mai copiate, dar nah nu asta conteaza). Vad ca incerci sa te bazezi mai mult pe engleza, daca e asa, vorbeste cu staff-ul sa faceti voi posturile in engleza nu sa asteptati dupa membri. Sau poti folosi ce are freakz de traduce automat tot, e o idee geniala.

Da, asa este, mereu a lucrat bine Crs si aproape orice a facut a fost copiat. Eu n-am nimic impotriva cu asta ba chiar mai mult, iti atribuie o oare care valoare si multumire de sine. 

2 hours ago, D@rkN3Ss said:

Frumoasa rau tema , succes va doresc .

Multumim frumos. Cand vom lansa tema noua ( pana duminica sper ) va voi anunta in acest topic.

Posted
On 03/22/2016 at 4:28 AM, heroGen said:

Am o întrebare....pardon , două.

De cât timp este deschisă, și cine este deținătorul PRINCIPAL ?

Este deschisa din Decembrie 2015, detinatorul principal sunt eu.

On 03/23/2016 at 0:39 PM, HazZaRD said:

Imi place sa vad ca ati avansat la IPB 4 si ca ati facut o tema destul de reusita.

Multumim, deja am pregatit o tema noua pe stil Metro care va fi lansata pe 15 Aprilie

Posted
16 hours ago, D@rkN3Ss said:

Imi place chestia aia , cu limba romana si engleza la 4.0 vad ca traduce si subforumurile , foarte tare !

Nu le traduce platforma, daca instalezi o limba noua pe forum, in momentul in care faci categoriile ai cate 1 casuta pt fiecare limba, atat pt nume cat si pt descriere.

Posted
4 hours ago, v!Ber said:

Nu le traduce platforma, daca instalezi o limba noua pe forum, in momentul in care faci categoriile ai cate 1 casuta pt fiecare limba, atat pt nume cat si pt descriere.

Interesant , eu nu am de unde stii asta ,ca nu folosesc 4.0 , mersii ca mi-ai spus :P

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.