Jump to content

Recommended Posts

Posted

Revin si eu cu o intrebare si anume: daca cumpar un router si il pun intr-un restaurant de exemplu, acesta are o limita la conexiunile simultate? In sensul ca de exemplu daca la un moment dat vor fi in restaurant 30 de oameni si toti vor incerca sa se conecteze la Wi-Fi, router-ul nu va face fata, sau va permite conexiunile doar pentru o parte (20 sa zicem)? Sau nu exista asa ceva? Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Din cate stiu eu,nu.

Daca ai probleme poti oricand sa mai cumperi unu si sa il foloseste ca repeator pe al 2lea. Le pui in colturi separate ale cladirii si ar trebui sa imparta utilizatorii.

Sau poti sa folosesti un calculator normal, pe care instalezi pfsense: https://www.pfsense.org/getting-started/#overview.

E un sistem de operare care iti face din pc, router. Tre sa ai un comp cu wifi, e mai mare, consuma mai mult curent..dar daca ai nevoie de mai mult ram pe el, poti sa adaugi :P

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.