Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut. 

Am o placa video, ASUS GeForce GTX 960 STRIX DirectCU OC 4GB DDR5 128-bit  si un Monitor LED LG 19M37A-B 18.5 inch 5ms black, care primeste doar VGA si nu reusesc sa le conectez cu adaptor DVI-I to VGA. Am incercat diferite adaptoare dar primesc acelasi mesaj: "No signal detected". Mentionez ca pe un TV merge in anumite combinatii dar uneori albul e rosu sau verde. Cu HDMI conectat la ceva ce suporta HDMI merge fara probleme.

Ma puteti ajuta?

Posted

Trebuie ca placa video sa scoata semnal analog pe acel DVI, nu digital. Pe conector DVI poti sa scoti si semnal analog (cum e si pe vga) sau digital (cum e cu hdmi). Din acest motiv ai convertoare dvi-vga si convertoare dvi-hdmi. Dar greu gasesti hdmi-vga ca nu sunt compatibile.

http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2626186/display-ports-gtx-960.html  - citeste aici. Ai o poza + descriere despre cum ar trebu isa arate mufa ta DVI ca sa mearga convertorul dvi-vga. 

Convertorul postat de robotboy ar trebui sa mearga, ca iti converteste semnalul de la digital la analog (vezi ca ai nevoie si de un USB sa alimentezi chestia aia). 

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Același adaptor îl am și eu din link-ul postat de Robotboy, îl folosesc pe un laptop care are doar ieșire HDMI și funcționează pe monitoare doar cu VGA.

Posted

Esti sigur ca asa arata? hmm ciudat atunci. Ar fi trebuit sa mearga..poate tre sa setezi undeva in bios/nvidia control panel/windows  sa scoata semnal analog in loc de digital.. nam idee sincer :(

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.