Vlad93 Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Salut. Am o placa video, ASUS GeForce GTX 960 STRIX DirectCU OC 4GB DDR5 128-bit si un Monitor LED LG 19M37A-B 18.5 inch 5ms black, care primeste doar VGA si nu reusesc sa le conectez cu adaptor DVI-I to VGA. Am incercat diferite adaptoare dar primesc acelasi mesaj: "No signal detected". Mentionez ca pe un TV merge in anumite combinatii dar uneori albul e rosu sau verde. Cu HDMI conectat la ceva ce suporta HDMI merge fara probleme. Ma puteti ajuta?
+robotboy Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Daca ai incercat mai multe adaptoare si se intampla la fel, nu stiu daca mai exista alta solutie decat schimbarea monitorului . P.S: Adaptor HDMI to VGA (ca de exemplu: A+ HDMI-VGA/3.5 mm) ai incercat? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
Vlad93 Posted March 19, 2016 Author Report Posted March 19, 2016 monitorul merge perfect. si nu am incerc din ala. nu as vrea sa dau banii si sa nu mearga...
+GodsOtherHand Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Trebuie ca placa video sa scoata semnal analog pe acel DVI, nu digital. Pe conector DVI poti sa scoti si semnal analog (cum e si pe vga) sau digital (cum e cu hdmi). Din acest motiv ai convertoare dvi-vga si convertoare dvi-hdmi. Dar greu gasesti hdmi-vga ca nu sunt compatibile. http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-2626186/display-ports-gtx-960.html - citeste aici. Ai o poza + descriere despre cum ar trebu isa arate mufa ta DVI ca sa mearga convertorul dvi-vga. Convertorul postat de robotboy ar trebui sa mearga, ca iti converteste semnalul de la digital la analog (vezi ca ai nevoie si de un USB sa alimentezi chestia aia). love is a verb Love is a doing word
Artanis Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Același adaptor îl am și eu din link-ul postat de Robotboy, îl folosesc pe un laptop care are doar ieșire HDMI și funcționează pe monitoare doar cu VGA.
+GodsOtherHand Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Esti sigur ca asa arata? hmm ciudat atunci. Ar fi trebuit sa mearga..poate tre sa setezi undeva in bios/nvidia control panel/windows sa scoata semnal analog in loc de digital.. nam idee sincer love is a verb Love is a doing word
Artanis Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 L-am tras în poză să vedeți. L-am folosit pe un monitor care are doar intrare VGA, până să-mi achiziționez un TV. A funcționat fără probleme. http://imageshack.com/a/img921/8999/jaSarc.jpg Și nu cred că celor de la nVidia le pasă de astfel de lucruri, te descurci cum poți. Nu au astfel de setări.
+GodsOtherHand Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Artanis, chestia aia se incalzeste cand e folosita? Gen e caldutza sau foarte calda? love is a verb Love is a doing word
Vlad93 Posted March 20, 2016 Author Report Posted March 20, 2016 O sa incerc cu HDMI-VGA si revin! Va multumesc!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now