Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum sa fac un lan pe left4dead 2 sa joc cu unu' (aceeasi versiune avem amandoi, nici 1 nu avem jocu' cumparat) m-am uitat pe tutoriale la mai multi si nu merge, da reject ca imi apare in consola si zice asa ceva: can't play single player game with remonte ip adress 

Deci cum sa fac? am stat 3 ore si ma uit in consola si vad ca i da reject :| fara hamachi, fara sa fac un server doar lan vreau daca stie careva.

Posted

Pe LAN merge doar dacă aveți conectate laptopurile/PC-urile în același modem (cablu sau wireless). La distanță merge doar prin Hamachi, dacă tu deschizi server-ul, trebuie să-i dai IP-ul din Hamachi, iar el trebuie să execute comanda ”connect (insert IP address here)” din consolă.

Posted

Nu are importanță ce furnizor de internet aveți; dacă nu sunteți conectat la același fir sau în același modem, degeaba. Cel mai bine e să vă folosiți de Hamachi. Nu degeaba se cheamă ”Local Area Connection” (LAN).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.