Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pentru melodiile care va plac dar nu stiti cine le canta sau cum se numesc puteti folosi Shazam. Ce facem insa daca vizionam un film deja inceput care ne-a captat atentia, dar nu stim cum se numeste? Consultam ghid-ul sau programul TV (daca exista disponibil) mi-ati putea raspunde. Ei bine, dar ce facem daca ne aducem aminte de niste faze dintr-un film si nu mai stim cum se numeste? Aici ar putea sa intre in scena platforma online http://www.whatismymovie.com/. Aceasta este dezvoltata de compania Valossa impreuna cu mai multi experti din cadrul Universitatii Oulu din Finlanda, are o baza de date de peste 45.000 de filme, iar bugetul cu care ideea a plecat la drum a fost de 650.000 de dolari.

fFNvnPF.png

Momentan cautarile pot fi facuta doar in engleza, iar algoritmul promite sa gaseasca filmul potrivit solicitarilor efectuate pe baza cuvintelor cheie introduse.

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 10 months later...

• 4 weeks later...
  • 4 years later...
Posted

Bună ziua. As dori sa  aflu denumirea  unui film vechi pe care l-am vizionat prin anii 93 95  la Tele M Iași cred.Filmul e SF și este  vorba despre invazia extratereștrilor pe pământ unde doresc sa se înmulțească cu pământenii.Un bărbat  inventează o pereche de ochelari  prin care vede cine este extraterestru.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.