Bruno Balazs Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Salutare. Am observat la o comunitate un camp in sidebar foarte frumos pe care l-as dori si eu, stiti cum sunt unii, vad ceva, il vad si le place. Din pacate asa sunt si eu, neavand cine stie ce cunostinte in CSS. Scriptul este urmatorul: Cand duci mouse-ul pe unul dintre ele, bara din partea de jos se desparte in parti si apare textul: Official partner. Va rog, nu veniti cu genul: Copiezi, iei de la altii sau altele de genul. Vreau sa editez cat se poate fara sa il stric cu ajutorul catorva persoane si sa scot ceva original pe cat posibil. Felicitari celui ce a facut asta. Multumesc anticipat pentru ajutorul acordat. 1
+COOLPIX Posted March 23, 2016 Report Posted March 23, 2016 Just now, Bruno Balazs said: Salutare. Am observat la o comunitate un camp in sidebar foarte frumos pe care l-as dori si eu, stiti cum sunt unii, vad ceva, il vad si le place. Din pacate asa sunt si eu, neavand cine stie ce cunostinte in CSS. Scriptul este urmatorul: Cand duci mouse-ul pe unul dintre ele, bara din partea de jos se desparte in parti si apare textul: Official partner. Va rog, nu veniti cu genul: Copiezi, iei de la altii sau altele de genul. Vreau sa editez cat se poate fara sa il stric cu ajutorul catorva persoane si sa scot ceva original pe cat posibil. Felicitari celui ce a facut asta. Multumesc anticipat pentru ajutorul acordat. lasa link-ul comunitatii unde ai vazut.
Bruno Balazs Posted March 23, 2016 Author Report Posted March 23, 2016 darkmind.ro - Sper ca nu se considera reclama.
HaLoGeK Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 E greu sa faci ceva original nu ? Trebuie neaparat sa copiezi de la mine ca altfel nu te simti bine. 1 3
+strong Posted March 29, 2016 Report Posted March 29, 2016 46 minutes ago, HaLoGeK said: E greu sa faci ceva original nu ? Trebuie neaparat sa copiezi de la mine ca altfel nu te simti bine. Meriti un warn daca nu ai citit regulamentul taci in *****. 1 — steam
Deejay Giuliano Posted April 9, 2016 Report Posted April 9, 2016 Uuuuu, a aparut radio-ul meu acolo <3 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now