Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. Am observat la o comunitate un camp in sidebar foarte frumos pe care l-as dori si eu, stiti cum sunt unii, vad ceva, il vad si le place. Din pacate asa sunt si eu, neavand cine stie ce cunostinte in CSS. 

Scriptul este urmatorul:

gDi2C7Q.png

Cand duci mouse-ul pe unul dintre ele, bara din partea de jos se desparte in parti si apare textul: Official partner. 

Va rog, nu veniti cu genul: Copiezi, iei de la altii sau altele de genul. Vreau sa editez cat se poate fara sa il stric cu ajutorul catorva persoane si sa scot ceva original pe cat posibil. Felicitari celui ce a facut asta. Multumesc anticipat pentru ajutorul acordat.

• Upvote 1

Posted
Just now, Bruno Balazs said:

Salutare. Am observat la o comunitate un camp in sidebar foarte frumos pe care l-as dori si eu, stiti cum sunt unii, vad ceva, il vad si le place. Din pacate asa sunt si eu, neavand cine stie ce cunostinte in CSS. 

Scriptul este urmatorul:

gDi2C7Q.png

Cand duci mouse-ul pe unul dintre ele, bara din partea de jos se desparte in parti si apare textul: Official partner. 

Va rog, nu veniti cu genul: Copiezi, iei de la altii sau altele de genul. Vreau sa editez cat se poate fara sa il stric cu ajutorul catorva persoane si sa scot ceva original pe cat posibil. Felicitari celui ce a facut asta. Multumesc anticipat pentru ajutorul acordat.

lasa link-ul comunitatii unde ai vazut.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.