Jump to content

Deejay Giuliano

Members
 • Posts

  61
 • Joined

 • Last visited

About Deejay Giuliano

 • Birthday 12/20/2000

Contact Methods

 • Website URL
  www.radioalways.ro
 • Yahoo
  radio.always
 • Skype
  ieremiasgiuliano
 • Facebook
  https://www.facebook.com/giuliano.ieremias
 • Twitter
  twitter.com/radioalways

Profile Information

 • OS
  Mac :3
 • Location
  Radio Always <3
 • Interests
  Deejay .

Recent Profile Visitors

2,652 profile views

Deejay Giuliano's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post

Recent Badges

2

Reputation

 1. Salutare, am o mica problema. Folosesc un iframe pentru top 40 de la o alta pagina wordpress, iar topul trece prin footer. radioalways.ro/always-chill-40/ - aici e problema. Am pus CSS acesta la pagina: html,body {height:100%;} .wrapper {width:80%;height:100%;margin:0 auto;background:#CCC} .h_iframe {position:relative;} .h_iframe .ratio {display:block;width:100%;height:auto;} .h_iframe iframe {position:absolute;top:0;left:0;width:100%} Iar html-ul e asta: <div class="wrapper"><div class="h_iframe"><img class="ratio" src="http://placehold.it/16x9"/><iframe src="http://radioalways.ro/top40/hot40" frameborder="0" scrolling="no" width="1200" height="5680"></iframe></div></div> M-ati putea ajuta va rog sa rezolv situatia ? Am pus acest iframe fiindca vreau sa fie responsive sa se vada foarte bine si de pe telefon si de pe calculator
 2. Nu as putea face rost de unul si cu poze , si cu tot ? Ca nu reusesc sa gasesc...
 3. multumesc, am sa incerc sa vad daca imi iese
 4. Si oare nu exista ceva plugin wordpress? Sa le fac mai usor toate? Adica sa pun poza tot mai repede . Am dat un search dar nu prea gasesc.
 5. Salut, mi-ati putea spune ce script folosesc radio-urile urmatoare pentru sectiunea program ? Puteti sa imi lasati si un link catre codecanyon sau sa imi lasati ceva link de descarcare Exemplu: http://virginradio.ro/program/ , http://www.kissfm.ro/emisiuni etc. Sa fie tot asa, pe zile, si cand apesi pe alta zi sa arate ce e in alta zi , intelegeti voi. Multumesc
 6. Am o problema. Am urmatorul pc: 8GB RAM DDR3 Intel core i3 3,2ghz1000gb (hard disk)Am o placa ASUS NVIDIA GT 8800 256MB DDR3 dar mai veche.. adică nu prea ma ajuta la jocuri cu mult , ba chiar cred ca imi face mai rau.. , iar procesorul e generatia 1 ,mai multe detalii aici: Ideea e, altii mi-au spus ca mai bine imi scot placa video , ca o sa imi mearga mai bine jocurile pe integrata decat pe asta. Voi ce ziceti ? Au dreptate? Iar daca o scot, ce va trebui sa fac? Adica ce driver si ce chestii am de instalat?
 7. Bună ziua pctroubleshooting. După multă muncă, am reusit să fac un site care după părerea mea, arată foarte bine! Este vorba de Radio Always. Ce păreri aveți ? În curând voi face update la pagina "Ascultă Live" . Mulțumesc.
 8. Salut Gaby, te rog frumos sa-mi pui numele din GuLi GuLiano in: Deejay Giuliano Numele asta e sincronizat cu facebook si e foarte vechi !
 9. Uuuuu, a aparut radio-ul meu acolo <3
 10. Update - 28.03.2016 - TEMA NOUA ! www.radioalways.ro
 11. Buna seara. Vreau sa va intreb cum activez slideurile la Sahifa TieLabs ? Dupa un update, nu mai apare nimic legat de slideuri le configurari in tema..
 12. Salut. Am venit sa va intreb, cum pot face cand intra cineva pe site-ul meu, sa apare o caseta cu pagina facebook sa dea like, si mai sus intr-un colt, sa fie butonul de X. Daca vrea cineva sa iasa. Am vazut la mai multe site-uri, si nu stiu cum pot face.
 13. Salut. Cum schimb culoarea in loc de alb in gri, la aceasta caseta de scris ? si pentru chat va rog. si chatul are caseta unde scri mesajul alba http://imgur.com/lOVt9DZ
 14. Nu am mai facut acest proiect cu SAMP, CS. O sa fac un forum despre muzica. Aveam alte planuri pe atunci. Si, in legatura cu articolele COPY / PASTE, nu cred ca ar fi o problema, deoarece doar 2 articole am copiat. In al doilea rand, nu am copiat cu alt radio. Ci cu un site de stiri. up. astept pareri in continuare. Nu am cerut pareri despre articole. Ci despre aspectul site-ului, tinand cont, ca eu sunt praf la design.
 15. https://www.muses.org/setup - Configureaza tu propriul tau player. Vezi acolo, unde scrie Radio Ip, sa pui ip-ul radio-ului, urmat de ";" Exemplu: http://89.46.222.8:9868/; Sper sa intelegi ! Iti alegi tu skin-ul , tot ce vrei de acolo. Sper ca te-am ajutat
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.