Jump to content

Fratilescu Bogdan

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,007 profile views

Fratilescu Bogdan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

 1. Salut ! Am un forum IPB si un prieten vrea sa ii pun radio pe forum. Are panou ShoutCast Admin v2.1.9 si nu stiu cum sa il pun pe site. Ma puteti ajuta cu un cod ceva va rog. Chiar nu stiu. Aveti o poza in atasament.
 2. Imi poti da un link de download, te rog? Nu gasesc.
 3. Salut. Am observat pe tot mai multe comunitati un fel de index, am inteles de la un prieten ca este un hook insa nu il gasesc. Poze: http://imgur.com/c9p3lav,jBLOKNH . Despre acest "index" e vorba. Multumesc celor care macar incearca sa ma ajute.
 4. Multumesc. Imi trebuia doar asta pentru a creea tema blown. No acum... VAND TEMA BLOWN.RO !!!
 5. Si daca tot am facut un topic ca sa nu mai fac altu mai vrea sa va intreb ceva . Cum pun o imagine pe fundalul forumului. Adica sa se vada pe tot fundalul o imagine?
 6. Salut PCT. Am facut un forum ipb si am tema asemanatoare blown si vreau sa creez si eu un footer ca cel din imaginea de mai jos: Imi scuzati reclama. Dar cum pot face asta. Nu chiar imaginea asta pe fundal dar sa fie o ceva acolo si sa imi explicati cum . Va rog mult. Raman dator. Edit: Daca mi-ati putea spune unde se baga un asemenea cod. Am un cod pentru asa ceva dar nu stiu unde sa il pun.
 7. Buna seara. Am vazut de curand ca la comunitatea mea exista un defect. Daca un fondator isi pune o imagina cu dimensiunile 150x250 (normale) ii arat toata imaginea corect si mare : adica asa : Iar daca un membru de la orice alt grad , moderator , moderator global , designer , etc. iti pune o poza arata asa: Cum pot face sa arate la fel la toate lumea. Ambele avatare sunt facute de mine si puse pe acelasi site si au aceleasi dimensiuni!
 8. COurage am incercat cum spui tu dar nu merge. Incerc cum a zis Kenzzo si revin cu edit Edit. Am incercat si ca Kenzzo si nu merge. Mai astept. Help please.
 9. Salut Pc Troubleshooting. De curand am vazut si eu o comunitate( nu dau nume ca fac reclama ) in care avatarul unui membru era gif si se misca , adica se misca poza, un gif normal. Am incercat si eu sa pun un avatar gif pe comunitatea mea dar nu imi merge , imaginea sta pe loc. Cum sa fac sa fie si la mine avatarul GIF ? Va rog ajutati-ma . Multumesc celor care macar incearca.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.