Jump to content

Recommended Posts

Posted

eMag se va lansa si in Polonia incepand cu toamna acestui an, fiind a 4-a tara in care compania isi va desfasura activitatea (in prezent exista magazine in Romania, Ungaria si Bulgaria). Acest lucru este posibil datorita preluarii de catre Dante International a magazinului Agito ce va fi transformat in eMag.pl, domeniu achizitionat recent de la un institut de cercetare.

"În urma unor negocieri de durată, am preluat domeniul emag.pl de la un institut de cercetare. În această toamnă vom face rebranding din Agito în eMAG.

Agito face parte de un an din eMAG și, în tot acest timp, am lucrat să implementăm la Agito procesele de business și tehnologia pe care o avem în România. Site-ul (versiunile desktop și mobile) este similar cu cel din România, toate sistemele din spate sunt aceleași. Am avut peste 100 de oameni implicați în acest proces, nu a fost simplu dar am învățat foarte mult despre cum să integrezi două companii din țări diferite, cu procese de business, culturi și tehnologii diferite", a spus Iulian Stanciu, CEO eMag.

Totodata, conform declaratiilor, piata din Polonia este de 4 ori mai mare decat cea din Romania, si este mult mai competitiva.

P.S: In alta ordine de idei, in perioada 22-24 martie 2016 eMag desfasoara o campanie noua de reduceri intitulata Stock Busters. Detalii pe pagina oficiala.

Detalii supliementare pe: http://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/lansarea-emag-in-polonia-sub-denumirea-emag-pl-va-fi-in-toamna-15410388

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.