Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o problema mare, am bagat pozele de pe telefon pe calculator si dintr-o data imi apar de forma:

FB_IMG_1443608069013.jpg.id-2663798946_bingo@opensourcemail

De asemenea, pozele sunt in format .org. Cum as putea sa le fac din nou jpg sau png cum erau... ???

Posted

Imi pare rau, nu am putut rezolva problema, exista alte solutii? Am incercat cu malware, a gasit virusii, i-am sters, dar kaspersky nici macar nu ii recunostea...

Posted

Incearca o restaurare de sistem (http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/what-is-system-restore#1TC=windows-7) daca ai vreun restore point de la o data cand nu aveai aceasta problema, sau daca nu, si nu ai prea multe de pierdut, reinstaleaza Windows-ul. E posibil sa fie busite mai multe chestii.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am dat restore point , dar tot degeaba , tot in formatul ala imi apar pozele...daca nu exista alta solutie nu am decat sa reinstalez windows-ul , cu toate ca pozele sunt importante... :(

Posted

Mai bine reformatezi HDD-ul și scapi de o grijă, doar să nu dai formatare rapidă (Quick Format) când reinstalezi sistemul de operare. Pozele oricum nu mai ai cum să le recuperezi.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.