Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara, domeniul l-am achizitionat anul trecut in luna a opta si de atunci tot incerc sa-mi dau seama daca va prinde ideea si daca proiectul va prinde "culoare". Mai am de tradus anumite parti ale site-ului si sa ma apuc sa pun articole, dar pana atunci am nevoie de pareri, sfaturi si de ce nu critici.
Multumesc frumos.

Posted

Sunt deja foarte multe site-uri pe aceasta nisa. Trebuie sa te evidentiezi cumva. Din punctul meu de vedere tema site-ului nu este chiar cea mai potrivita.

De asemenea, eu zic ca ori il faci doar forum, ori il faci doar site, ori faci site + forum. In momentul de fata e o combinatie, prima pagina e de fapt forumul si mai ai articole pe langa.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Nu prea imi place ideea asta, sa faci din wordpres forum, puteai sa folosesti mybb, phpbb, sau alte platforme free, daca ai mai lucra putin la design, poate iti iese ceva fain si pe wordpre , in rest ar trebui sa gasesti niste metode de a popula accel site.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.