Jump to content

Recommended Posts

Posted

Le duce pe ambele la High fără probleme. Placa video e cam puturoasă, e GDDR3, dar pentru cele două jocuri precizate de tine, nu vei avea probleme.

• Upvote 1
  • gaby changed the title to Cat de bine poate rula CS:GO un Intel Core i7?
Posted

nvidia 730? Cum sa puna grafica de 380 ron cu procesor i7 :)) GG well played.Eu nu cred c-o sa-ti duca gta 5 chiar bine.Poate pe low-medium.

Iar cs go....eu prind 120 fps cu totul pe low pe 630.Nu stiu cat de bine se comporta 730

Posted

Am eu acea placă video pe PC (GT630, oricum are aceleași performanțe ca GT730). Rulează CS:GO foarte bine pe medium spre high. Nu am jucat prea mult ce-i drept, am rulat mai mult ca un ”benchmark”. Singurele diferențe între ele sunt suportul pentru OpenGL și DirectX.

La placa asta mă refer, poate le avem la fel: Gigabyte nVidia GeForce GT630 2GB DDR3

Cei drept, nu am testat-o cu GTA 5, nu am pe ce, încă am un Celeron Dual-Core overclock-at la 3.3 Ghz. :)) Dar ar trebui să meargă pe medium (cred...) pe configurația lui Pătrunjel.

Posted

eu joc destul de des.3-4 meciuri pe saptamana.Merge ok si pe ultra high numai ca in gameplay ai momente de 5-25 fps si nu poti juca.Efectiv pierzi de fiecare data ,fix cand dai de cineva fps scade.

Eu tin totul pe low si am 50-120 fps.Recomandat e sa ai minim 60 fps

Posted
8 hours ago, VladOcs said:

nvidia 730? Cum sa puna grafica de 380 ron cu procesor i7 :)) GG well played.Eu nu cred c-o sa-ti duca gta 5 chiar bine.Poate pe low-medium.

Iar cs go....eu prind 120 fps cu totul pe low pe 630.Nu stiu cat de bine se comporta 730

Bai prietene nu stiu cum sa iti zic dar inainte sa scrii citeste!

Cine a zis ceva de gta5?Apoi in caz ca nu te pricepi si nu iti poti da seama singur, pc respectiv e intreg nu facut pe bucati :)

Nu toti sunt dispusi sa arunce o gramada de bani pe un pc ..Oricum eu am intrebat cu totul altceva nu am cerut comentarii despre cat de potrivite sunt piesele ,e o amarata de placa se poate schimba.

Poate data viitoare citesti de 2ori..

Posted

Nu e vorba de gramada de bani.E vorba de ceva facut cam ciudatel si scump.Gta 4 cand l-am jucat ultima data era era destul de prost port-uit.Avea acelasi fps la maxim/low pe nvidia 630.Nu stiu cat de mult te avantajeaza 730.

Nu te nelinisti, n-am facut-o cu intentie :))

Posted

E ok,dar placa o sa o schimb eu ..nu ma prea pricep ce e drept dar am cunostinte o sa cumpar un gtx si aia e..e un pc intreg ..singurul care e pe placul meu la raport de pret..

In momentul de fata nu am nimic,doar o tableta..

Placa se schimba in timp nu e paguba..

Posted

Nu stiu ce sa-ti zic.Incearca poate pe piese.Singurul lucru "uau" pare procesorul care e de generatie trecuta.2600 e aproape 600 euro care sunt bani frumosi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.