Jump to content

Recommended Posts

Posted

salut, de vreo săptămână și ceva mă joc League of Legends, și nu mi-a făcut absolut nimic.
Până ce Driver Booster 3 m-a pus să instalez un driver nou pentru placa video, deoarece acela era prea vechi.. așa am și făcut.
După asta, când intru în LOL, în joc mai exact, joc vreo 4-5 minute și monitorul nu prinde semnal, dar se aude jocul..
Placă video: Nvidia GT 630

Păreri sau rezolvări? 

update de curând: am dezinstalat programul pentru drivere și am luat driverul necesar de pe net și tot așa face.

Posted

ia driverul care-l aveai inainte.

Pe viitor foloseste doar software de la nvidia pentru a descarca drivere.Incearca sa stergi tot ce tine de driver placa video si sa-l pui pe care-l aveai

Posted

Programul celor de la nVidia mereu te anunță când e de făcut update la driver (prin Geforce Experience), adică când acea actualizare a fost lansată oficial. Dacă nu primești notificare, nu instala din altă parte.

Posted
15 hours ago, Artanis said:

Programul celor de la nVidia mereu te anunță când e de făcut update la driver (prin Geforce Experience), adică când acea actualizare a fost lansată oficial. Dacă nu primești notificare, nu instala din altă parte.

am dezinstalat tot ce ținea de nVidia, iar windows 7 a instalat automat driver-ul

Posted

Nu are importanță. Descarcă driver-ul de pe site-ul nVidia și instalează-l pe acela, nimic în plus. Eventual, când începe instalarea, selectezi doar acel ”Geforce Driver”, știu că mai au ei niște chestii gen ”3D Vision” și ”HD Audio Driver”, astea dacă nu le folosești, nu le instala, debifează-le.

Posted

Daca nici asa nu merge (si te rog instaleaza driveru de pe siteul celor de la NVIDIA nu din alte locuri), poti sa folosesti o versiune mai veche a driverului. Uneori se mai intampla sa apara regresi in drivere si sa ai probleme.

love is a verb
Love is a doing word

Posted
On 06.04.2016 at 3:16 PM, Artanis said:

Nu are importanță. Descarcă driver-ul de pe site-ul nVidia și instalează-l pe acela, nimic în plus. Eventual, când începe instalarea, selectezi doar acel ”Geforce Driver”, știu că mai au ei niște chestii gen ”3D Vision” și ”HD Audio Driver”, astea dacă nu le folosești, nu le instala, debifează-le.

folosesc tot..

On 06.04.2016 at 3:33 PM, GodsOtherHand said:

Daca nici asa nu merge (si te rog instaleaza driveru de pe siteul celor de la NVIDIA nu din alte locuri), poti sa folosesti o versiune mai veche a driverului. Uneori se mai intampla sa apara regresi in drivere si sa ai probleme.

poți vedea mai sus răspunsul lui @VladOcs

On 06.04.2016 at 5:46 PM, VladOcs said:

Si eu folosesc gt 630 1 gb cu ultimul driver.Totul merge ok.De aia cred driver crooster 9 ala a facut ceva minuni.Alta cauza nu mi vine

am instalat cu "clean install", iar driver booster era dezinstalat în acel timp

am dezinstalat și am instalat iar League of Legends și tot așa face..

Posted
1 hour ago, Will said:

poți vedea mai sus răspunsul lui @VladOcs

te doare mana sa incerci? Eu in locul tau as incerca cu cateva versiuni mai vechi (poate chiar si versiunea de pe CD cu care a venit)

love is a verb
Love is a doing word

Posted
On 07.04.2016 at 8:24 PM, GodsOtherHand said:

te doare mana sa incerci? Eu in locul tau as incerca cu cateva versiuni mai vechi (poate chiar si versiunea de pe CD cu care a venit)

On 07.04.2016 at 9:05 PM, VladOcs said:

Ceva putin probabil, scoate palca video din slot si dezleag-o de monitor.Dupa monteaz-o la loc.Poate poate

acum am altă problemă și m-am gândit să nu mai fac alt topic..

am scos placa video și am aspirat-o, la fel și sursa, după care le-am băgat la loc, iar atunci când am vrut să aprind pc, monitorul nu funcționa.. am încercat și cu plasma de la televizor și cu cablul HDMI de la laptop și tot așa face.. am dat restart la bios (am scos bateria timp de 5 min) dar tot nu merge.. ce să fac?

Posted

Nu trebuia aspirată, trebuia folosit un spray cu aer comprimat, sau dacă nu dispui de așa ceva, pur și simplu suflai praful de pe ea și o lăsai puțin la aer înainte de a o reconecta pe placa de bază. Cel mai probabil ai prăjit-o, aspiratorul crează curent static și la orice contact cu o suprafață conductoare de energie, a făcut scurt.

Posted
6 minutes ago, Artanis said:

Nu trebuia aspirată, trebuia folosit un spray cu aer comprimat, sau dacă nu dispui de așa ceva, pur și simplu suflai praful de pe ea și o lăsai puțin la aer înainte de a o reconecta pe placa de bază. Cel mai probabil ai prăjit-o, aspiratorul crează curent static și la orice contact cu o suprafață conductoare de energie, a făcut scurt.

cam ce mi-ai recomanda să fac? ventilatorul funcționează, totul pare ok la ea..

Posted

Nu mai ai ce-i face, placa e arsă dacă nu afișează nimic. Probabil ai putea s-o probezi pe alt calculator să vezi cum se manifestă, dacă tot la fel nu afișează nimic, e bună de dus la reciclat.

Ai aspirat doar placa video? Nu și placa de bază, sau alte componente?

Posted
4 minutes ago, Artanis said:

Nu mai ai ce-i face, placa e arsă dacă nu afișează nimic. Probabil ai putea s-o probezi pe alt calculator să vezi cum se manifestă, dacă tot la fel nu afișează nimic, e bună de dus la reciclat.

îmi poți lăsa un link cu o placă video destul de bună și ieftină?

Posted
4 hours ago, Artanis said:

Ai aspirat doar placa video? Nu și placa de bază, sau alte componente?

scuzați că fac dublu post

am aspirat mai demult, dar fără să scot piese și a mers pc.

o să achiziționez, mai ales că mâine este ziua mea și se apropie Paștele, presupun că se fac reduceri

Posted

Pe viitor, evită să mai aspiri piesele. În schimb, demontează-le de pe carcasă și folosește o perie moale să dai praful deoparte, sau dai comandă de canistre cu aer comprimat. Nu costă cine știe ce: Spray Aer Comprimat 600ml 26 RON.

De asemenea, dacă nu dispui de ceva pastă termo-conductoare să schimbi, să nu demontezi radiatorul de pe procesor sau de pe placa video, le cureți cu ele atașate.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.