Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poate skin "EDITED" nu "designed". Elemente copiate de pe mai multe comunitati, nu vad nimic original, la fel ca si numele, nu prea inspirat. Ca organizarea forumului nu prea pot sa-mi dau cu parerea de vreme ce nu prea cunosc. Va urez bafta oricum, dar incercati sa aveti si voi ceva cat mai original. De cand s-a facut tema pentru DM aproape toate comunitatile au inceput sa copieze aia cu partenerii si maintitle-ul.

Posted

Ce părere vrei? Este IPB nulled, ceea ce înseamnă că forum-ul e plin de bug-uri şi cineva mai priceput vă poate fura datele. Aşa că, NU recomand înregistrarea pe acest forum.

Foloseşte phpBB 3.1.x care este de 10 ori mai bun decât un IPB nulled. 

Cumpăraţi-vă licenţă şi nu vă mai faceţi de râs. Numai bine.

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted
1 hour ago, grande_ecks said:

Ce părere vrei? Este IPB nulled, ceea ce înseamnă că forum-ul e plin de bug-uri şi cineva mai priceput vă poate fura datele. Aşa că, NU recomand înregistrarea pe acest forum.

Foloseşte phpBB 3.1.x care este de 10 ori mai bun decât un IPB nulled. 

Cumpăraţi-vă licenţă şi nu vă mai faceţi de râs. Numai bine.

Prietene majoritatea comunitatilor din Romania folosesc nulled. Si eu am cerut pareri despre design-ul forumului. 

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Când spui majoritatea cu siguranţă te referi la copilaşii ăştia care nu au bani şi pentru ei 175$ e o avere. Însă comunităţiile serioase şi adevărate folosesc licenţă: indungi, bugged, b-zone, linkmania etc. Restul sunt apă de ploaie.

Ascultă-mi sfatul şi schimbă porcăria de nulled - nu o să ai nimic serios până atunci. Succes şi multă înţelepciune!

• Downvote 1

Battle Arena - https://forum.battlearena.ro

Posted

Eu unu nu inteleg , vad ca tema e albastra cu gri , dar tu ai hoveru la subforumuri rosu,  si la mesaju de pe chat accelasi hover rosu ,  si maintile-u ala la The Moderating Team , e rosu :)) , vad ca si la userpanelinfo ai intampinat buguri 

Posted

Tema este făcută din „bucăți”. Sidebar'ul deste luat de pe Darkmind. Butonul de Login etc etc, sunt luate din tema PA. f_icon copiate tot de pe Darkimd ... anyway, dacă mai stau să mă uit la ce ați copiat ... tema e urâtă oricum.

Și dacă ai obraz, schimbă copyright-ul, că nu e făcută de tine să pui „designed” pe ea.

Posted
20 hours ago, Awaken. said:

Tema este cât de cât ok, dar din păcate ai făcut un curcubeu de culori în această temă și acesta este un mare neajuns.

Este doar albastru si rosu , nu cred ca e curcubeu daca pun 2 culori 

oG2BN9d.gifAnDrEy.QG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.