Jump to content

grande_ecks

Members
 • Posts

  113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

grande_ecks last won the day on July 4 2017

grande_ecks had the most liked content!

Profile Information

 • OS
  Windows 10
 • Location
  România, Sibiu
 • Interests
  Design vestimentar & interior

Recent Profile Visitors

3,768 profile views

grande_ecks's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

-1

Reputation

 1. Nici nu vor mai implementa plata prin SMS din cauză că banii din SMS-uri intrau în contul lor după ce operatorul de telefonie mobilă aproba tranzacția iar după aprobare banii le intrau în 30-45 de zile. Licența se livrează automat prin e-Mail iar tu poți retrage banii prin SMS (dacă ai abonament) pe care i-ai plătit iar ei rămân în pagubă. @gaby, plata prin SMS era cea mai folosită metodă de cumpărare, majoritatea nu aveau vârsta legală pentru un cont bancar și atunci era singura soluție. Au ajuns la 6 milioane de euro cifra de afaceri pe anul 2016 și din cauză că aveau metoda de plată prin SMS. Numai bine.
 2. Update:Se oferă comunitatea BattleArena.ro spre administrare!Timpul meu extrem de limitat nu-mi mai permite să mă implic atât de mult pe cât îmi doresc în dezvoltarea comunității BattleArena.ro și ca să nu fie închis acest proiect am decis să caut o persoană dornică să schimbe ceva în gaming-ul românesc, să facă ceva diferit, unic, să aibă viziune și totodată poate să facă și un business dintr-o pasiune, total gratuit, fără niciun cost.Se oferă acces full la VDS-ul pe care este găzduit site-ul cu suportul meu pentru a menține configurația actuală cu ultimele tehnologii instalate, se oferă acces la domeniu pentru DNS-uri și la Control Panel-ul din spatele VDS-ului și acces la licența IPS pe care o dețin...continuarea aici. Numai bine.
 3. Nu mă așteptam la un asemenea post scris atât de prost din partea ta - mai ales văzându-ți câteva reply-uri în diferite subiecte. Atâta timp cât software-ul nu este gratuit și este cu plată nu ai niciun drept să-l folosești, punct. Nu are rost să scrii altceva. Am o problemă cu cei care îl folosesc și pe lângă asta cer bani pe gradul „premium” și când li se fură elemente din temă fac scandal - însă, hoțul strigă hoțul. Ei folosesc ceva furat dar când ei „muncesc” la ceva și le este furat nu le mai convine. Nu mai este corect atunci. Atâta timp cât folosești nulled nu ai ce review să ceri unui site plin cu vulnerabilități. Nu ai dreptul să scrii un site în secțiunea de review-uri. Am să vorbesc cu Gabriel să implementeze regula asta - să nu mai promovăm warez-ul și prostia și să promovăm cultura și munca. Altfel rămâneți la același nivel. Oricând aș putea semna un contract între firma mea și Invision Power Services Inc. pentru a deschide o filială aici și atunci ar dispărea toate forum-urle cu nulled dar nu mă complic, nu este acesta scopul. Ci altul. Înțeles de oamenii inteligenți. Numai bine.
 4. Arată foarte bine și se vede că folosesc mereu ultimele tehnologii și pe lângă asta, CEO-ul Invision Power Services Inc. a scris într-un subiect pe forum că ei analizează toate feedback-urile scrise de utilizatori, le scriu pe foaie și într-o ședință se discută ce se implementează și când - pentru că se nu poate implementa totul într-o versiune. Sper să facă și sistemul de licență să verifici ce forum deține licență și care nu în următoarea versiune. Numai bine.
 5. Dacă nu ai bani nu este o rușine și dacă ești bun într-un domeniu există soluții gratuite, în cazul nostru există software-ul open-source: phpBB sau myBB sunt excelente ca și platformă. Nu trebuie să folosești un nulled ca să arăți cât de bun ești într-un domeniu. Dacă tu nu te respecți pe tine, nu-ți respecți munca atunci ceilalți de ce ar respecta site-ul la care ai muncit? Munca ta trebuie respectată dar munca celor de la IPS nu? Despre ce vorbim? De la noi pornește totul - dacă îi încurajăm o să se afunde toată viață într-o capsulă mică și nu se pot dezvolta pentru că da, impactul social poate avea impact și în viața reală. Unul foarte mare chiar, sunt multe cazuri. Greșit. Nu-i atacă nimeni, nu am nimic cu nimeni personal - la fel am am învățat și eu câteva lucruri esențiale citind alte reply-uri de la oameni cu o experință în spate care mi-au prins bine. Pe unii i-am întâlnit și am dezvoltat câteva lucruri frumoase împreună. Ca moderator ai putea aplica acestă regulă sau o să discut cu Gabriel să o implementeze. Totuși putem dezbate acest subiect într-o altă secțiune și să fie mutate aceste reply-uri acolo. Numai bine.
 6. @#LighT, copilaș drag, maturizează-te. Nu a pomomenit nimeni de licența mea, doar tu și celălalt copilaș, Valetin și nu înțeleg de ce voi ați scris despre licență - probabil aveți vreo frustrarea. Eu am scris câteva cuvinte, un mic review despre acest subiect, nicidecum despre vreo licența pe care o dețin. Ești pe lângă total. IPS nu este gratuit, este doar cu plată, mai interesează-te înainte să scrii prostii. @Dan O., cum să nu fie ăsta un motiv? De când până când PCtroubleshooting promovează warez-ul? Citisem că trebuia adăugată o regulă în care cei care folosesc nulled pe site să le fie închis subiectul. Nu eu am o problemă generală, ci toată lumea care e cu capul pe umeri. Înseamnă că-i încurajezi și tu să folosească nulled prin ceea ce ai scris - păcat și trist în același timp că rămâneți la un astfel de nivel. Putem continua discuția într-un alt subiect. Numai bine.
 7. Ți-am dat reputație negativă pentru că folosești nulled pe site, nu este dată fără motiv, în schimb tu că ți-am atras atenția că folosești nulled te-ai simțit ofensat și ai apăsat -1. Practic ai furat ceva, ți-am spus că ai furat și te-ai simțit atacat - așadar?! Aici intervine vârsta și maturitatea. Poate mai înveți și tu cum se răspunde de la utilizatorul de mai sus. Am scris multe feedback-uri pozitive, că nu le-ai citit tu e o altă problemă. Nu poți scrie un feedback pozitiv la un nulled - ai luat ceva „gratis” (atâta timp cât nu ai plătit pentru licență nu ai niciun drept să folosești platforma) și ai pus pe un domeniu, ce sugestii vrei? Să te laude lumea că folosești nulled? Eu nu am scris nimic despre licența pe care o dețin (pentru că este atât de normal să ai software-ul licențiat când începi un proiect), însă tu da. Înțeleg oarecum că ești frustrat că nu-ți permiți una dar nu trebuie să-mi arăți asta. O să crești, o să muncești și o să-ți permiți atunci dar până atunci trebuie să te maturizezi. Oferta mea rămâne valabilă! Numai bine.
 8. @Needless, un răspuns bun, de om care s-a maturizat sau încearcă să se maturizeze. Așa decurge o conversație inteligentă, unde se vede greșeala. Eu îți sugerez totuși să nu mai aștepți și să faci schimbarea cât mai repede posibil - poate te orientezi și alegi alt nume, „dark mind - minte întunecată” nu este nici pe departe un nume care poate să fie remarcat în gaming, mai degrabă îi se potrivește lui @Valentin T. care încă se comportă ca un copilaș. Probabil frustrarea că nu a administrat vreodată un forum cu licență și a stat tot pe nulled-uri, că altfel nu-mi explic reputația dată. Singur nu și-ar permite acest lux. Undeva ai dreptate, gaming-ul din România are un nivel extrem de mic, poate datorită și PC-urilor și că nu există o promovare maxivă sau playeri pentru anumite tipuri de jocuri. La noi Counter-Strike 1.6, Counter-Strike: Global Offensive sau SA:MP sunt pe primele locuri - în alte țări aceste jocuri (exceptând CS:GO) sunt uitate și se joacă foarte mult jocurile care sunt apărute recent și cu o grafică excelentă, nu pixelate cum se joacă la noi. Există și la noi un public, destul de mare, doar trebuie găsit sau prin publicitate să afle de forum-urile care se axează pe altceva. Ști cum e, prima oară când intri și vezi asemenea categorii, majoritatea dau x pentru că-și dau seama că acolo se învârt copilașii de 12-14 anișori și că ei nu au ce căuta acolo. Nu te ajută cu nimic aceste categorii, mai bine un tutorial scris de un utilizator interesat de forum-ul tău decât 10 subiecte scrise în muzică cu link-uri către YouTube, total nefolositoare. Totuși eu vă lansez o ofertă în caz că doriți altceva, sunteți pasionați de gaming, aveți nevoie de fonduri și sunteți dornici să schimbați ceva să veniți cu imaginație, putere de muncă și evoluție în site-ul din semnătură. Numai bine.
 9. Ce sugestii poți avea când ai luat ceva gratuit și ai pus pe un domeniu? Nici măcar copyright-ul către IPS nu există. Acesta este nivelul și atunci nu te aștepta să ai un forum cu activitate dacă cei care au deschis acest forum nu pot mai mult de atât. La nivel intelectual, vorbesc. Numai bine.
 10. 1 an de zile și voi tot n-ați reușit să cumpărați o licență? Păi de cât timp aveți nevoie? Până se închide? E clar! Sfatul meu este să vă orientați către un alt forum, cu vechime din care să faceți parte din Staff - dacă sunteți atât de pasionați de forum-uri. Îmi place culoarea aleasă la forum, este plăcută și artificiile sunt reușite, se vede că cei care sunteți în spate aveți puține cunoștințe dar utile, însă degeaba. E timpul să vă maturizați, nu mai aveți 12-14 ani să umblați cu nulled-uri și că aveți 1 an de „activitate” e puțin lucru având în vedere prețul unui pachet de găzduire web a ajuns la un nivel foarte mic. Nu merită sărbătorit acest lucru, ar merita sărbătorit altceva! Categorii banale, precum „muzică” și „tehnologie”, nimic diferit. Nu poți scrie că este o comunitate de gaming. Eu ca vizitator am văzut un forum care se vrea axat pe design, nimic altceva. Nu asta cred că este ideea voastră, forum-ul este un chat mai avansat cum îmi place să-i spun, nu trebuie pus atât de mare preț pe el dacă numele pe care l-ați ales se vrea axat pe gaming - ci pe servere. Sunt de acord că și aspectul forum-ului contează dar la voi cât și mai mulți alții se exagerează cu „update-urile”. Numai bine.
 11. Cum să scrii o asemenea prostie? Cum să fii atât de limitat și să recomanzi TNI, Krond sau Toolz când ei sunt pe ultimele locuri? Ai auzit de xServers, Easyhost sau MxHost? Sunt companii cu cifre de milioane de euro și zeci de angajați, măi... MxHost există pe piață de vreo 13 ani și au peste 25.000 de clienți (realizezi măcar ce înseamnă 25.000 de clienți?!), pe atunci probabil tu erai la grădiniță de scrii o asemenea aberație. MxHost au oameni angajați care lucrează și în tura de noapte, dacă faci ticket la 3:00, la 3:05 ai răspuns și cu problema rezolvată. Te rog să faci un ticket la TNI, Krond sau Toolz și primești răspuns după 24 de ore. Despre ce vorbim... Îți recomand cu căldură MxHost, site-ul meu este găzduit pe un VDS cu SSD și se mișcă excepțional. Să nu mai scriu de suport... --- @Courage, Apple e în frunte datorită software-ul propriu care e adaptat după hardware-ul lor. Cercetarea costă. Dezvoltarea unui ecran Retina, unui sistem Force Touch, proiectarea termică, prototipuri, diverse soluții pentru orice componentă. Își fac singuri procesorul, probabil și camera foto. Își fac singuri sistemul de operare. Același lucru și pentru laptopuri, desktop-uri, tablete, ceasuri și ce mai produce Apple, toate acestea costă. Își construiesc în California un sediu mare cât Palatul Parlamentului. Costă și acela, dar e atât de mare pentru că au mulți angajați care nu doar joacă ping-pong ziua, ci muncesc la ceva. Dezvoltă, proiectează, construiesc procesoare. Fac marketing, asigură lanțul de distribuție, gestionează transporturi, evaluează mii de aplicații din AppStore, negociază cu operatorii telecom, actualizează site-ul, întrețin magazinul online, au avocați pentru procese, resurse umane, financiare și multe altele, ca o companie cu mii de angajați. Toate magazinele alea mișto, de sticlă, din SUA și restul lumii? Costă și ele. Însă asta e o altă discuție.
 12. @Ionuţ Marian, apreciez cuvintele tale. Cineva care a înțeles esența proiectului și pe care a descris-o foarte bine în câteva cuvinte. Bravo! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Caut un administrator pentru forum care se poate ocupa și care poate să îndeplinească următoarele cerințe: ● să formeze o echipă de moderatori și împreună cu aceștia să dezvolte forum-ul; ● să asigure o atmosferă frumoasă pe forum, unde fiecare utilizator nou să se simtă bine primit și să rămână aici ca să ajute la dezvoltare; ● să răspundă tuturor mesajelor pe care le primește și să aibă răspunsul potrivit pentru fiecare întrebare; ● să asculte, să gândească și să implementeze toate feedback-urile foarte bune primite de la utilizatori; ● să caute servere care se pot afilia comunității noastre, unde deținătorii au avantaje premium; ● ...și cel mai important lucru: să aibă cei 7 ani de acasă pentru că dacă-i are, are și bun simț și respect; Dacă ajungi să dezvolți acest forum conform cerințelor de mai sus, ți se oferă lunar un Gift Card în valoare de 50 RON. Personal mă voi ocupa de Store și Downloads & Marketplace. Aștept mesaje private doar de la persoane care dispun de timp liber și vor să se implice serios.
 13. Despre nulled în general nu ai ce părere să ai, decât una foarte proastă. Nici măcar copyright-ul către Invision Power Services Inc. nu mai există, cam acesta este nivelul vostru. Citisem un subiect care este de-a dreptul penibil în care vă plângeți că cineva a copiat tema voastră - păi voi n-ați furat tema făcută de Ehren via IPSfocus.com? Voi n-ați furat platforma și o folosiți gratuit, plină de bug-uri? Adică...despre ce vorbim, hoțul strigă hoțul? Ăsta-i forum de amuzament, zău dacă nu. Până la urmă e forum de design sau gaming, că nu înțeleg? Ce atâta preț pe temă când este un forum de jocuri unde simplitatea, eleganța și atenția către jocuri ar trebui să fie prioritatea? Numai bine.
 14. @Courage, știam ceva - oricum nu am mai văzut vreun patch pentru versiunea 3.4.x de ceva vreme. Într-adevăr la o bază de date așa de mare e greu să faci un upgrade la versiunea 4.1.x, însă deschizi un ticket la ei, plătești dacă e nevoie și se ocupă ei de upgrade - dacă nici ei nu pot face un upgrade corect, atunci cine? Pentru că lumea cere funcții și tehnologii noi și asta presupune foarte mult de lucru și este normal să apară anumte bug-uri la mii de coduri scrise - aici vezi și respectul lor și munca depusă, după o zi lansează un update sau un patch în care rezolvă toate bug-urile care au fost anunțate (minore oricum). Când vezi un asemenea comportament nu îi critici pentru bug-urile minore apărute, ci îi apreciez pentru că implementează funcții foarte utile și rezolvă și bug-urile foarte repede. În general când vezi update-uri dese e un lucru foarte bun, vezi determinarea lor de a face un produs care tinde spre perfecțiune. @DeNyS., așa e - fiecare joacă jocul în funcție de PC sau preferințe, nimic de condamnat. Faza că utilizatorii sunt obișnuiți cu versiunea 3.4.x e o prostie, dacă ei nu vor să avanseze și să aibă parte de funcții foarte bune atunci să-și caute un forum din 2010. Cum ai menționat și tu 4.1.x este responsive, are suport pentru PHP 7.1 și multe alte lucruri pe care le descoperiți navigând pe site-ul lor. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Update: Până în acest moment nu am fost de acord cu afilierea serverelor, însă am văzut foarte multe servere configurate foarte bine cu jucători fideli și cu o calitate impecabilă, ceea ce m-a făcut să-mi schimb complet părerea. Sunt mulți deținători de servere care nu dețin și un forum sau DNS și atunci caută să vină cu el într-o comunitate deja formată iar BattleArena.ro oferă multe avantaje și facilități premium: număr de SMS cu text personalizat aferent DNS-ului serverului; deținătorii serverelor care sunt afiliați au discount în store în funcție de popularea și complexitatea serverului; se oferă licențe Counter-Strike: Global Offensive jucătorului din top care se află pe locul 1 la fiecare 3 luni; se oferă premii în bani prin Gift Card prin care se poate cumpăra licențe și accesorii; posibilitatea de a avea accesorii personalizate cu DNS-ul serverului în store, iar 30% din valoarea produselor vândute revine deținătorului DNS-ului respectiv; posibilitatea de a scoate banii din PayPal sau bancar dacă există donații prin SMS - se pune la dispoziție un număr de SMS cu textul DNS-ului serverului unde jucătorii pot dona; promovarea serverului în campaniile de publicitate a site-ului BattleArena.ro; ...mai multe detalii aici. Numai bine.
 15. Apreciez feedback-ul @DeNyS., într-adevăr aspectul vizual poate să fie îmbunătățit substanțial - cum este un proiect non-profit și gratuit, poți ajuta și tu și ceilalți la un design mai bun. Cunoștințele mele sunt medii, așadar vă aștept cu câteva coduri pentru o schimbare. De asemenea caut moderatori pentru a ajuta cu informații și ajutor pe ceilalți utilizatori. Da, se mișcă rapid din cauza SSD-ului și pentru că folosesc 4 GB RAM, platforma cere minim 2 GB. Numai bine.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.