Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acum o satpamana sau doua am instalat windows 10 pe pc .. ( nu cred ca este important ) Dar dupa o saptamana am inceput sa primesc o erroare cum ca ceva blocheaza sistemu lor de vac..

Am reinstalat cs-ul Dupa ceva ore aceiasi problema..

Am reinstalat steam-ul aceiasi problema..

Am facut cam tot ce ieste posibil si tot aceiasi eroare...

Acum vreau sa stiu daca o pot rezolva cumva ( nu folosesc coduri am peste 900 de ore in joc deci sa escludem asta) nu folosesc nimic totul este dafault si primesc aceasta eroare.. Cand intru in comeptitiv dar si alte servere care sunt de la ei deathmatch etc ma lasa sa joc 13 minute si ma scoate cu aceiasi eroare..

Ceva de genu primesc si eu 

Posted

Dacă reapare chiar și după reinstalare, cred că e o problemă cu , contul Steam în sine. Probabil trebuie să trimiți un mail celor de la Valve să le explici și lor teoria chibritului.

Sau dezinstalează-l din nou (Steam-ul) și folosește un program gen PC TuneUp (sau acum e numit AVG TuneUp) să cureți registrul Windows-ului. Restart la PC,reinstalezi programul după și vezi dacă face la fel.

Din câte știu, dacă nu trișezi în C.S: G.O dar trișezi în orice alt joc de pe Steam, rămâne o ”bulină neagră” pe tot contul tău, indiferent de ce joci, astfel cei de la Steam blochează accesul în jocurile multiplayer.

Posted
16 hours ago, Artanis said:

Dacă reapare chiar și după reinstalare, cred că e o problemă cu , contul Steam în sine. Probabil trebuie să trimiți un mail celor de la Valve să le explici și lor teoria chibritului.

Sau dezinstalează-l din nou (Steam-ul) și folosește un program gen PC TuneUp (sau acum e numit AVG TuneUp) să cureți registrul Windows-ului. Restart la PC,reinstalezi programul după și vezi dacă face la fel.

Din câte știu, dacă nu trișezi în C.S: G.O dar trișezi în orice alt joc de pe Steam, rămâne o ”bulină neagră” pe tot contul tău, indiferent de ce joci, astfel cei de la Steam blochează accesul în jocurile multiplayer.

Am incercat si pe alt cont si tot asa nu folosesc cod -_- profilul de steam ..

Am sa incerc cu  AVG TuneUp (am dezinstalat si steam dar tot asa)

• gaby changed the title to Ceva blocheaza sistemul VAC in CS:GO!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.