Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vineri, 15 aprilie 2016, PC Garage, magazinul online detinut de Marius Ghenea, a fost cumparat de catre eMag.

"Această tranzacție reprezintă trecerea PC Garage într-o etapă superioară din punctul de vedere al dezvoltării business-ului, în România și regional. În plus, este o recunoaștere atât a valorii echipei PC Garage, condusă excelent de colegul și asociatul meu Traian Cristea, cât și a modelului de business specializat al companiei, o construcție solidă și pe termen lung, începută în 2005 de antreprenorul fondator, Gabi Vasile și continuată de Traian și colegii noștri de echipă începând din 2009", a declarat Marius Ghenea.

PC Garage va fi in continuare condusa de Traian Cristea (Director general), iar echipa, brandul, comunitatea si platfroma vor fi pastrate.

Iulian Stanciu (CEO si actionar eMag) sustine ca „Având în vedere creșterea industriei de jocuri peste tot în lume și poziționarea foarte bună a PC Garage în această zonă, vom investi în dezvoltarea regională și creșterea gamei de produse și servicii”. Asadar compania se va axa mai mult pe partea de gaming.

P.S: Valoarea tranzactiei nu a fost facuta publica deocamdata.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Chiar mă aşteptam, rivalitatea asta dintre eMag şi PCGarage trebuia să ia sfârşit cumva, uite răspunsul. Mă şi întrebam, cum ar fi ca aceste 2 comunităţi mari să fie în acelaşi grup. Cumpăr de la ambele firme şi pot spune că sunt 100% satisfăcut.

ECILA.RO gaming network

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.