Artanis Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Salutări! M-am gândit să adaug acest topic, poate POATE ar fii cineva interesat. Am un telefon de vânzare, mai exact un Samsung Galaxy S+ i9001. Îl dețin din 2011, cumpărat din fostul Domo, cam de un an jumate stă degeaba. Bateria am avut grijă de ea, adică a mai fost folosit ocazional (surf pe net, jucat) măcar o dată pe lună. Se mișcă foarte rapid, nu agață nimic în el. Are soft original 2.3.6 Gingerbread. Câteva specificații tehnice: procesor central de 1.4 Ghz, single core procesor grafic Adreno 205, decent pentru câteva jocuri 3D memorie internă 8GB + ofer card Samsung de 2GB + adaptor pt cititor de carduri (venite în cutie în momentul achiziției) memorie RAM 512MB cameră spate 5 MP, face poze destul de clare și luminoase + cameră față de 0.3MP, face poze decente sistem de operare original Samsung 2.3.6 ultima versiune pentru această marcă de telefon baterie de 1650 mAh, ține destul de bine pe jocuri, convorbiri; e bateria originală Ca aspect, nota 9.5, nu a fost scăpat, udat, dar îi lipsește cromul de pe margini (ceva tipic telefoanelor de pe vremea aceea). Telefonul este complet alb, model ceva mai rar. Ecran foliat din prima zi. Ca funcționalitate nota 10. Absolut nici o problemă la el, funcționează pe orice rețea. Ce ofer la el: cutie, cablu USB, încărcător, card 2 GB, o husă de cauciuc. Preț de vânzare: 200 RON, cu posibilitate de trimitere în toată țara (detaliile le discutăm pe privat - sau chiar și aici dacă vreți, nu mă deranjează), din care voi plăti eu transportul (cel mai probabil prin Fan Curier, să ajungă următoarea zi la voi). Predare personală persoanelor din Iași sau Bacău. Evident.... seriozitate maximă din ambele părți. Orice întrebări, nelămuriri aveți, puteți spune în privat, sau prin comment la acest post. Ceva poze puteți vedea aici (sper să apară toate 3 în același link - dacă nu, ofer mai multe în privat): http://imgur.com/a/5aDhQ
Artanis Posted April 22, 2016 Author Report Posted April 22, 2016 S-a vândut, se poate închide thread-ul.
Recommended Posts