Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut dragi prieteni. Am si eu o problema cu bateria unui laptop Dell Inspiron, varianta Intel Celleron 1.60Hrz. 2GBram. Va rog.ajutati-ma cum sa fac sa functioneze. Eroarea este: This battery is temporarily disabled, please turn off the computer, reseat the AC adapter and try again when the unit is back to operational temperature. Multumesc!

20160418_183547.jpg

Posted

Cel mai probabil bateria e pe ducă. Mă gândesc că e un notebook, nu? Când pui bateria la încărcat, LED-ul stă aprins constant sau se aprinde intermitent?

Posted

Da laptopul merge bine in timp ce scot bateria. Ledul de la incarcator sta aprins,dar nimic altceva.eu am cautat adineaori sa cumpar baterie,dar nu vad nicaieri. Ma puteti ajuta cu situri de baterry ptr acest model?Va multumesc

Posted

Sunt multe modele Dell Inspiron 15. Din ceea ce spui pare sa fie modelul Dell Inspiron 15 3521. Totusi, din cate am vazut am gasit o baterie ceva mai mare pentru modelul acesta de 65 wh.

P.S: Imi poti spune modelul exact? Da un CMD -> dxdiag. Daca imi aduc aminte bine scrie pe acolo modelul.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Ai grija sa nu mai folosesti bateria aia. Din cate vad in eroare, se incalzeste ceva componenta. Nush daca incalzirea e la incarcator, sau la baterie. Daca se incalzeste prea tare, bateria poate chiar sa explodeze. Verifica si pe langa mufa de incarcare, sa nu fie prea cald (ori laptopul, ori mufa de la incarcator).

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, laptop-ul este un Dell Inspiron 3521. Am gasit la eMag: baterie Dell Inspiron 3521 doar ca este de 65wh (nitel mai mare), pe Laptop Garage, exact ca cea din poza: http://www.laptopgarage.ro/baterie-laptop-dell/16530-originala-inspiron-3521.html sau una compatibila dar care nu este originala: Acumulator compatibil Dell Inspiron 15(3521) 4400mAh sau http://laptop-direct.ro/baterie-laptop/dell/baterie-laptop-dell-inspiron-15-3521-11-1v.html.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

In acest moment am facut testul ! Am achizitionat bateria de 65W ! ieri am comandato si azi am primito.A venit neincarcata. Am fost sfatuit de insasi agentul de vanzari de la AzerShop.ro Cristian Buzea, sa las la incarcat si apoi sa il deschid. Am fost sfatuit ca sa nu las niciodata bateria fara energie,pentru ca risc sa ii scad calitatea de acumulare electrica . Cu alte cuvinte scad celulele de acumulare al energiei. Mi a fost confirmat ca este originala bateria . Bateria a venit insosita de o garantie si o carte de vizita de la AzetShop,dar si de factura Emag.  Multumesc mult Gaby si Artanis ca m-ati sfatuit si ajutat pe cat posibil. Doream sa atasez poze cu bateria dar din nefericire nu exista destul spatiu pentru a putea urca pozele.  Consider acest topic finalizat ! il puteti inchide, Va multumesc 

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.