Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , de curand mi-am deschis o comunitate , si nu stiu de ce imi da eroare cand vreau sa creez un cont / cand vreau sa ma conectez in ACP. (daca are cineva o platforma IPB buna , fara bug-uri as fi recunoscator..)

Spoiler

nSfbFfg.png

Posted

Salut,

Şi eu am avut această problemă când aveam o comunitate free, înregistrată la hostinger.

Rezolvarea este următoarea:

Te duci în ACP, vezi că în dreapta sus în colţ ai chestia aia de căutat, dai pe ea şi scrii 'captcha' , apoi ţi se va deschide o ferseatră în care tu vei apăsa pe 'Settings' , vezi în poza asta:

kogeIR5.png

După ce dai click pe el, ţi se deschide o nouă 'fereastră' şi acolo selectezi ' Captcha Type ' aşa după ce ai dat click pe Captcha Type îţi apare o 'fereastră' în care tu vei căuta linia ' Captcha: Type ' (de ex la mine primul) şi acolo selectezi opţiunea 'None'

Dai 'Update Settings ' şi gata.

P.S: Îţi recomand să pui o întrebare la înregistrare gen 'Cum se numeşte comunitatea?'

Scuze dacă nu am fost prea explicit.

Baftă!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.