Jump to content

WyNNNer. #

Members
 • Posts

  144
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by WyNNNer. #

 1. Domeniul a fost vândut. Se poate închide!
 2. Poate te ajută tutorialul acesta https://www.youtube.com/watch?v=6MK8AFQV6BY
 3. Numele domeniului este BESTFRAG.RO (nu are webhost activ). Înregistrat pe data de 28/12/2017 și la MxHost, domeniul este valabil până pe data de 29/12/2019. Domeniul vine la pachet și cu backup cu tot ceea ce a fost pe comunitate (12.000+ posturi și aproape 1.300 membrii). Domeniul a fost o bună perioadă de timp pe primul loc în google la căutarea „comunitate gaming”. Odată cumpărat, vi se transferă domeniul atât în contul vostru de la MxHost cât și pe e-mail-ul vostru pe RoTLD. Prețul cerut pe domeniu este 15€, unica modalitate de plată fiind prin PAYPAL.
 4. Contactează-i pe cei de la MxHost, doar ei te pot ajuta în rezolvarea acestei probleme. Este o restricție cel mai probabil la găzduirea web. Succes!
 5. Dau PAYPAL pe SMS. Ofer 60% din suma trimisă (de exemplu, SMS de 10 euro, vă dau 6 euro PAYPAL).
 6. It's ok! Eu știam că se numește TLD, dar în fine. La fel și „solutions” nu „soltuions” cum aveți voi firma înregistrată. Nu știu ce m-ar face să cumpăr ceva de la voi, nu-mi oferiți senzație de profesionalism și încredere, având în vedere că ați și închis pentru o perioadă firma. Succes!
 7. Mie îmi apare normal - Designed by LioNNN ??
 8. Asta e tot ce am găsit în temă: {{$time = \IPS\Settings::i()->board_start;}} {{$s = date('F d, Y H:i:s', $time);}} {{$d = array('time' => $s);}} {{if settings.liveB_enable == 1 AND !\IPS\Member::loggedIn()->inGroup(explode(',', \IPS\Settings::i()->liveB_g ) )}} <div class='ipsGrid ipsGrid_collapseTablet ipsGrid_collapsePhone ipsPad ipsBox ipsClearfix ipsSpacer_both'> <h3 class='ipsType_reset'>{lang="bl_status"}</h3> {lang="bl_startup"} {$d['time']} <div id="age" data-age="{lang="bl_age"}"> <div id="counter" data-startup="{$d['time']}"></div> </div> </div> {{endif}}
 9. Era dezactivat, te poți uita acum dacă vrei.
 10. Salut, am menționat în primul post că funcționează pe toate temele (și pe cea default) însă pe DEFLECTION nu. De aceea am postat aici, poate știe cineva cum să rezolv problema la temă, în css sau nu știu unde.
 11. Salutări PCT. Revin cu o mică problemă. De data asta am o problemă de afișare la plugin-ul „Board Life Status”. Normal ar trebui să-mi apară așa (pe tema default apare normal, la fel și pe alte teme): http://prntscr.com/ng86v7 Pe tema DEFLECTION îmi apare urât și anume așa: Cum aș putea rezolva?
 12. Salut, se poate să-mi schimbați și mie numele în WyNNNer. #? Mersi fain!
 13. Salut, faza cu TeamSpeak-ul nu mai este valabilă întrucât nu mă bazez pe el. Am un server pe care intră străini, însă eu nu mă bazez pe el. Îl avem acolo deoarece avem un dedicat cu destule resurse și o licență.
 14. Salut, avem nevoie de 2 fonatori serioși pentru BESTFRAG.RO. Dacă ești interesat mă cauți acolo (WyNNNer. #).
 15. Nu mai e nevoie, am schimbat tema pentru că nu era compatibilă.
 16. Salutare PCT! Revin cu o nouă „problemă”. Cum modific lungimea descrierii categoriilor? http://prntscr.com/mge3j9 Vreau să fie până aproape de avatar. Cum pot face?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.