AdiRs Posted April 20, 2016 Report Posted April 20, 2016 Salut, am pus o tema default si acum nu stiu cum s-o scot si s-o fac la loc visible. Mă poate ajuta cineva?
+BebeGFX Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Pui alta tema default si asta care o ai in momentul de fata pusa, se va face vizibila.
+Andrei T. Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Dai pe alta tema si selectezi la ea asta: Si pentru a o face iar vizibila te duci pe tema care vrei si dai NO aici:
DeNyS. Posted April 21, 2016 Report Posted April 21, 2016 Dacă vrei să faci o temă vizibilă, faci așa : ACP > Look & Feel > Tema pe care vrei s-o faci vizibilă, in dreapta ai o săgeată, dăi pe ea; imediat după dai „edit setting”, după ce ai făcut tot ce am zis mai sus, caută doar „ Hide this skin from the drop down list? ” și pune-l pe „NO”, dacă vrei să fie vizibilă tema. Dacă vrei să fie ascunsă, lasă cum este. /* **** */ Dacă vrei să faci o temă „default”, trebuie doar să faci tot ce am zis sus și când ai ajuns la „edit setting”, dai acolo și cauți „ Make this the default skin? ”; bifezi căsuța și ai tema default. Succes !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now