Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara,
Am un site de magazin online lucrat frumos la care am muncit cel putin 18 zile continuu. Platforma este WordPress ultima versiune. Eu pana acuma am lucrat pe un Webhost Gratuit si subdomeniu gratuit oferit de Hostinger Romania subdomeniul fiind numesite.16mb.com grauit! Ei, astazi vreau sa mut pe domeniul cumparat .com si pe un alt webhost mai de calitate, platit.

Am facut backup la urmatoarele:

• Backup la tot ce se afla in FTP pe hostinger
  • Backup la baza de date mysql

Acum am urcat pe noul host back-upul FTP cat si am dat import la baza de date am editat in wp_config noile detalii de la baza de date cat si numele acesteia parola etc.

Problema este urmatoarea. Pagina principala mi-o afiseaza, dar restul la orice dai click ma duce catre link cu subdomeniul vechi care il sterg.

Cum fac sa se actualizeze sursele linkurile? Si pe langa asta nu-mi citeste tema si design-ul paginii cum trebe imi lipsesc imaginile si aranjatul in pagina. Ce pot sau ce trebe facut in cazul acesta vreau pas cu pas ca nu prea ma pricep.

Back-upul este bun ca dacal mut pe domeniul pe care a fost instalat la inceput pagina este vazuta corect.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.