+Cjb Posted March 21, 2008 Report Posted March 21, 2008 O companie americana a realizat un prototip de cooler fara nici un fel de componenta mecanica, ce surclaseaza coolerele traditionale cu ventilator, din punct de vedere al performantei, consumului de putere si al faptului ca este total silentios. Inginerii de la compania Thorrn Micro Technologies au pus la punct o tehnologie ce ar putea revolutiona piata device-urilor de racire folosite in PC-uri si alte gadget-uri electronice. Numit RSD5, device-ul este un cooler solid-state, fara componente mecanice si care produce un flux de aer de trei ori mai mare decat un cooler mecanic tipic cu ventilator, avand o dimensiune de 4 ori mai mica decat acesta. RSD5 functioneaza pe baza unui principiu numit ??€? " N-am, pleacă ! "
+Smeagoll Posted March 22, 2008 Report Posted March 22, 2008 Sincer nu as cumpara acest produs deoarece mie imi place sa se vada didamai coolerul in comp sa arate ca un monstru!Ca performante e mai bun dar eu tot pe tancuri raman!
+VladOcs Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Ce urat e )bine ca versiunea finisata o sa fie mai futurista sper... 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now