Jump to content

Cele mai multe gadget-uri vechi de gaming vin la Comic Con 2016


Şucăr

Recommended Posts

ESL Arena anunță organizarea Zonei Retro în cadrul Comic Con 2016, în perioada 27-29 mai, la Romexpo, București. Aceasta este o zonă deschisă ce combină conceptul de expoziție de dispozitive de gaming și cel de stand interactiv în care vizitatorii vor putea să testeze gadget-urile expuse.

Zona Retro își propune să-i facă pe cei ce și-au început aventura în lumea jocurilor video în anii 90 să rememoreze acele experiențe în timpul, dar și după terminarea Comic Con-ului. Alături de acești melancolici ai jocurilor video, ESL Arena invită pe toți cei ce nu au avut ocazia să folosească aceste dispozitive vechi de gaming să le testeze la fața locului.

ESL Arena dorește să recreeze începuturile gaming-ului din România, atât cu ajutorul celor care au trăit acele vremuri, dar și al gameri-lor ce au în colecția personală multe dintre aceste gadget-uri.

Cei care încă mai dețin dispozitive vechi de gaming ne pot ajuta să aratăm cum și cu ce se jucau românii în anii 90, împrumutându-ne aceste gadget-uri pentru o perioada scurtă de timp. Mai mult decât atat, proprietarii dispozitivelor selectate pentru a fi expuse în cadrul Zonei Retro vor avea intrarea gratuită la Comic Con 2016, pe toată durata acesteia.

Pentru a da o și mai mare valoare sentimentală acestei Zone Retro, îi invităm pe toți cei ce doresc să ne împrumute propriile dispozitive vechi de gaming, să însoțească pozele pe care ni le vor trimite cu o scurtă poveste despre cum au ajuns în posesia dispozitivului respectiv sau o întâmplare hazlie.

Așadar, cei care mai au încă pe acasă un Gameboy, Tetris, Sega, Nintendo, Commodore 64, Amiga, Pong, sau chiar calculatoare vechi ca HC-ul românesc, ne pot trimite poze cu acestea, iar dacă gadget-urile vor fi selectate pentru a fi expuse în cadrul Zonei Retro, proprietarii vor fi contactați. Nu este necesar ca aceste dispozitive să fie funcționale, dar este de preferat. De fapt, cu cât sunt într-o stare mai bună cu atât dispozitivele vor avea șanse mai mari să fie selecționate spre a fi expuse la Comic Con.

Toate dispozitivele de gaming ce vor fi împrumutate pentru Zona Retro vor returnate în aceeași stare în care au fost depuse de către proprietari, în data de 29 mai, începând cu ora 16.00.

Începând de astăzi 25 aprilie și până în data de 6 mai, cei ce doresc să ne împrumute una sau mai multe dispozitive vechi de gaming, o vor putea face contactându-ne la adresa de email eslarena.ro@eslgaming.com. Deasemenea, puteți posta poze cu dispozitivele ce credeți că ar putea fi expuse în cadrul Zonei Retro și pe pagina de Facebook a ESL România.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.