Jump to content

Huawei a inaugurat un cablu submarin cu o lungime de 14.530 km


Şucăr

Recommended Posts

Huawei nu produce doar telefoane si tablete, ba chiar mai mult, sunt printre cei mai buni, daca nu chiar numarul 1, atunci cand vine vorba de retele de telecomunicatii. Recent au inaugurat un cablu submarin modernizat cu tehnologia 100G, cu o lungime de 14.530 km, din Africa de Sud pana in Anglia. 

Noul sistem WACS (West African Cable System) a fost modernizat cu tehnologia 100G ce permite o rata de transfer de pana la 14.5 Tbit/s. In 2012 cand a fost lansat mergea pe tehnologie 10G si cu o viteza de transfer de doar 5.12 Tbits/s. Deci este un upgrade major ce sporeste performanta si fiabilitatea. 

Mulțumită eficienței și expertizei echipei de implementare Huawei Marine, împreună cu tehnologia lor de vârf pentru transmisiuni, upgrade-ul WACS a fost terminat fără probleme și la timp, îndeplinind angajamentele noastre permanente față de clienți. 

Dezvoltarea rapidă a aplicațiilor de internet și mobile, a conținutului video de înaltă rezoluție și a altor aplicații ce folosesc în mod intensiv conexiunile de date, precum serviciile de cloud, duc constant la creșterea cererii pentru lățimi de bandă extinse. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.